Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[BKE] Moja Czarnulka 1.9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To akurat co pokazałeś nie jest ori :whistling:

Opublikowano

A tam :grin: Chwilowo bedzie bez, jak sie trafia jakies ori to sie zalozy a jak nie to tak juz zostanie :wink:

Nastukane z Samsunga

Opublikowano
A tam :grin: Chwilowo bedzie bez, jak sie trafia jakies ori to sie zalozy a jak nie to tak juz zostanie :wink:

Nastukane z Samsunga

Dostałeś linka do ori za śmieszną kasę i gardzisz :facepalm::decayed:

Opublikowano

hammer slij mi pw z cena za tą kierownice :decayed:

shakal a ty wklej tu jeszcze raz link z tymi żarówkami w hallo bo nie mogę ustrzelić tego na fonie

Opublikowano

Nastukane z Samsunga

Dostałeś linka do ori za śmieszną kasę i gardzisz :facepalm::decayed:

:decayed: wstrzymuję się z zakupem oznaczeń chwilowo :decayed:

hammer slij mi pw z cena za tą kierownice :decayed:

shakal a ty wklej tu jeszcze raz link z tymi żarówkami w hallo bo nie mogę ustrzelić tego na fonie

PW :wink:

---------- Post dopisany 01-05-2014 at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2014 at 19:27 ----------

Nie wytrzymalem do jutra :grin: pakiet s-line juz na aucie :decayed:

I wczoraj przyszly jeszcze springi eibacha ale nie wiem czy uda sie zalozyc.

Nastukane z Samsunga

Opublikowano

Nie ma zdjec - mod sie nie liczy :wink:

Opublikowano
Nie ma zdjec - mod sie nie liczy :wink:

no właśnie jak możesz cos modzic i nie robić zdjęć

Opublikowano

Będą i zdjęcia :decayed: jak wieczorem pójdę do siostry bo u mnie ciężko z internetem.

Potrzebuje tylko blendę na rejestrację numer: 8E0 807 285 AT bo ta co kupiłem ze zderzakiem ma wyrwane wszystkie zaczepy na śruby :facepalm: Nie ma ktoś na zbyciu? :mysli:

---------- Post dopisany 04-05-2014 at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany 01-05-2014 at 18:44 ----------

Zdjęcia będą trochę z opóźnieniem bo zapomniałem aparatu do Wiednia :facepalm::facepalm::doh:

PS. nadal szukam blendy pod rejestrację :whistling:

Opublikowano

Najszybciej ASO, szukałem na allegro i z marnym skutkiem.

Opublikowano

Chyba trzeba będzie tak zrobić bo widzę że trudno to ustrzelić :kwasny:

Opublikowano

Pamiętaj by przy zamówieniu podać kolor :

3FZ - czarny

1QP - szary

Podkładkę pod rejestrację już masz ?

e9523878e2ec.jpg

Opublikowano

Ramke potrzebuje szara a z podkladka mam problem bo rejestracja moja jest wieksza i jak probowalem wlozyc ja w ta podkladke to sie nie miescila :facepalm:

Nastukane z Samsunga

Opublikowano

A że się wtrącę, samą podkładkę pod rejestrację dostanę w ASO? Kuzyn szuka a ja nie mam czasu na rozglądanie się:facepalm:

Opublikowano
A że się wtrącę, samą podkładkę pod rejestrację dostanę w ASO? Kuzyn szuka a ja nie mam czasu na rozglądanie się:facepalm:

Tak, 99,96zł :whistling:

Opublikowano

Tak, 99,96zł :whistling:

Dzięki za numer na gg:decayed::wink:

uciekam:hi:

Opublikowano

Ja miałem u siebie blendę z małym okienkiem na tablicę szwajcarską. Szukałem pół roku na alle żeby ustrzelić opcję na duża tablicę pod s-line i pdc i kompletnie nic się nie pokazało. Aso 250zł mnie skutecznie zmotywowało do wyrezania swojej blendy. Wyciąłem większy otwór, krawędzie przejechałem papierem a pod tablicę zamiast podkładki poszły kawałki twardej gąbki. Wygląda dobrze i spełnia swoje zadanie.

Opublikowano

Dla mnie pozostanie chyba tylko ASO ponieważ nie posiadam blendy pod małą rejestrację :wink: Zastanawiam się teraz jak w Austrii pakowali tablicę w tą ramkę :mysli: skoro nie pasuje, muszę się dowiedzieć żeby później nie zrobić błędu tnąc rejestrację :grin:

Opublikowano

Zawsze pozostaje opcja wyszukania włoskiej/szwajcarskiej/pełnej gdzieś na portalach i docięcia wg potrzeby. ; ) Np. ta AUDI A4 blenda pod tablicę osłona NOWA 8e0807285 (4152105428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A te nie pasują do Ciebie?

AUDI A4 8E0 ATRAPA NAKŁADKA TABLICY 8E0807285 PDC (4185712613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam u góry wsuwaną a na dole na 4 śruby dokręcaną, dokładnie taką jak na fotce od MAT1000

---------- Post dopisany 12-05-2014 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 19:17 ----------

Żeby nie było... :decayed:

DSC_0068x.jpg

Edytowane przez shakal
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...