shakal Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ultery zamówione Jeszcze parę brakujących elementów (śruby do haków i nakrętki do osłon termicznych) i czekać do końca grudnia na montaż A no jeszcze dokładka na dwa kominy, ale to chyba w ASO zamówię bo wszystko używane tak czy tak pewnie bym lakierował, więc na jedno wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Tylko niech ktoś mądry Ci te końcówki wspawa żeby w dół nie zwisaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Prawdopodobnie spawal będę sam tak ze będę na to uważał Wysłane z iPhone Nie ma to jak niedzielne dłubanie przy aucie Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 uuuu ładnie to wygląda jeszcze rameczka do navi by się przydała w tym czarnym kolorze ale wygląda pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Czarny środeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jest zajedwabiście Dekory chyba jeszcze przed włożeniem polerowane, bo się piknie świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 to już nieźle wyposażone 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Co na to żona wygląda zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jhimo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Środek marzenie można wiedzieć ile dałeś za stołki? (priv) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jest zajedwabiście Dekory chyba jeszcze przed włożeniem polerowane, bo się piknie świecą. Dokładnie tak jak piszesz Wysłane z iPhone Co na to żona wygląda zacnie Zona powiedziała to co zwykle "nie masz juz na co wydawać pieniędzy" Wysłane z iPhone Szkoda tylko ze piano rysuje sie od patrzenia Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Może jakiś twardy wosk położyć na nie, albo kwarc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Coś sie pomyśli Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik95r95 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Piękna jest dokładnie taka sama, jak moja tylko ja mam skórę amaretto (toffi) a jak spalanie Ci w niej wychodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 black piano to najładniejsze dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Piękna jest dokładnie taka sama, jak moja tylko ja mam skórę amaretto (toffi) a jak spalanie Ci w niej wychodzi ? Dzięki Spalanie średnie z prawie 4 lat to 7,0 black piano to najładniejsze dekory Mnie też do siebie przekonują coraz bardziej Na wszelki wypadek jakby się nie podobało PIANO zostawiłem sobie alu szczotkowane, ale chyba zostane już przy czarnym wnętrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas18v Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 piękne autko, mam nadzieję że i moja niunia będzie podobnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 piękne autko, mam nadzieję że i moja niunia będzie podobnie wyglądać Dzięki kolego a Twoja niunia może wyglądać nawet i lepiej, wszystko zależy od fantazji no i najważniejsze od funduszy Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian92 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 naprawdę dobrze się to wnętrze prezentuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 I c**j bombki strzelił :/ jedyny plus to ze nie moja wina. Na razie w temacie tylko tyle bo ostatnio nie mam sie za przeproszeniem czasu wysrac, przeprowadzki remonty i teraz jeszcze to Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To musi bolec:-( jaka jest szansa uratowania twojej audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi