Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Navi+, Xenon, 17", 1BE, Pół skóra, 131km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja audi stoi tak samo... o ile nie niżej :mysli:

chyba sprawdzę swoje sprężynki :gwizdanie:

Opublikowano

kurcze to chyba zawias z allroad-a wrzuciłeś a nie 1BE...

nooo serio mega wysoko :mysli: to już widzę że dla mnie ten zawias się nie nadaje...

ale jest lepiej niż było! no i tak jak koledzy wspomnieli szybciej, ja bym jednak te felgi zostawił na wiosne, szkoda ich na zime :gwizdanie:

Opublikowano

Niestety nie siadla wystarczajaco :wallbash: Mam zalozone 1BE z avanta moze dlatego, ale niby avant jest tylko 50kg ciezszy od sedana. Ale juz po zimie bede myslal nad wieksza gleba :>

Opublikowano

ja na lato -35/30:) to bedzie optymalnie:)

a tak na marinesie masz juz jakies info na temat Navi +??

Opublikowano

Miła A4 jest na czym zawiesić oko.Śmieszny drogo dałeś za te fele + opony?

Opublikowano

Felga od kolegi z klubu "Nowaka". Po polerce z dwoma kompletami opon letnich jedne zajechane przez kolege :) 2200zl. Teraz jest juz na zimowych oponach. Zimowki nowki wyszly mnie kolejne 2200zl. Czyli lacznie to 4400zl

Opublikowano

szmieszny, jakbys jescze mogl zalatwic climatronik i popielniczke pod Navi + to w ogole juz poezja:D

tak na marginesie jak zjedziesz z Poznania:D to zalatwilem naszym furkom pozadna sesje, pro fotograf z pro aparatem:d .... :D:notworthy:

Opublikowano

Ok zobacze co da sie zrobic :)

A fotograf sie przyda bo jak widzisz to wrzucilem zdjecia ktore wtedy zrobilem bo nie mam cos koncepcji na fajne fotosy.

Opublikowano

spoko:D typ ma smykalke do tego:D wiec damy czadu:D

Opublikowano

Spoko fura ! :)

Mam pytanko. Mam tez zawieche 1be ori i rodzi sie pytanko... Mam upatrzone 16calowe alu na lato... teraz są stalówki 15. Musowo muszą byc 17 czy 16 cali sa wystarczająco dobre ? (nie chciałby mzrobic krówska a w zawieche nie chce ingerowac)

Opublikowano

Mozesz zalozyc 16" ale na 17" i 1BE wyglada moim zdanim :good:

Ja mam 1BE z avanta dlatego nie siadla tak jak powinna :confused4:

Zakladaj 17" jak juz cos. Zalozysz 16" a pozniej bedziesz napewno myslal ze mogles jednak 17" zalozyc :>

Opublikowano

ok w takim razie 17 :):tongue4:

Widziałem na forum a4 tez z 1be i...miala 17 i.... wyglądało to tragicznie....wolałbym tego uniknąć. Auto stało wysoko i kółka nie wyglądały jak 17 ale jak 20.......

Opublikowano

wg mnie nie jest zle na 1BE + 17

1besy1.th.jpg

Opublikowano

hymm...stoji na krawęrzniku więc strone której pstrykles foto jest bardziej dociążona ale i tak nie ejst zle. Jaki masz profil opony ? Dałbym nieco większy do siebie.

Opublikowano

mial.... 235 :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...