jackor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam! od pewnego czasu po wyciagnieciu kluczykow ze stacyjki z wlaczonymi swiatlami nie ma alarmu dzwiekowego ! druga sprawa -w momencie wlaczenia sie rezerwy tez brak sygnalu dzwiekowego. co moze byc tego przyczyna i jak to leczyc??? pozdr.jacek
Ryś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Padł Ci BUZER. Jest antidotum na to w dziale WARSZTAT, Poszukaj.
jackor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 dzieki -znalazlem . ale niestety nie wyswietlaja sie zdjecia demontazu i montazu! pozdr.jacek
ajanisz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Małe odgrzebanie tematu. U mnie pojawiło się dokładnie to samo (A4 B7) Zanim zabrałem się z demontaż licznika i wymianę buzzera postanowiłem rozłączyć akumulator. Po ponownym podłączeniu wszystkie dźwięki powróciły. Zatem w podobnych przypadkach sugeruję zacząć od tego, może u innych podobnie zadziała.
jacek70 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja wymieniałem i w B5 i w B6. W obydwóch przypadkach użyłem malutkiego głośniczka z dziecinnej zabawki. Działa super.
prezesik Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja wymieniałem i w B5 i w B6. W obydwóch przypadkach użyłem malutkiego głośniczka z dziecinnej zabawki. Działa super. Jaki głośnikiem z jakiej zabawki czy ma to znaczenie u mnie tez padło Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:)
jacek70 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie ma to znaczenia jaki .Te co ja zakładałem miały średnicę ok. 5cm.
Rekomendowane odpowiedzi