gizmo8 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Mam pytanie, czy występowały w a4 b5 zaciski zarówno aluminiowe jak i żeliwne??
Dev Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Byly takie i takie ktory rocznik auta?
gizmo8 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 97, jakie powinny być?? Możesz jakieś przykładowe foto choćby na allegrogo znaleźć?? Najbardziej ciekawi mnie miejsce gdzie montuje się przewód.... Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ---------- dodam że mam kombiaka jeśli to ma znaczenie.
Dev Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 W lutym 97 byla zmiana z zeliwa na alu ale tylko w osce w Q od poczatku do konca produkcji bylo zeliwo w S4 alu ale dwa rodzaje do tarczy solid i vent wklej foto, zobaczymy co i jak
gizmo8 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 No u mnie właśnie ośka, ale nie mam foto mojego zacisku... Może coś jutro zamotam. Mam za to foto zacisku który do mnie nie pasuje, nie pytaj skąd mam to foto hehe. Tylko niestety nie wiem czy on był alu czy jak... <br /><br />
gizmo8 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 No to dobra, teraz pytanie, każdy zacisk żeliwny z b5 będzie ok?? Czy też jakies różnice były??
Dev Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 zeliwo ma inny przewód i klocek jarzma i trzpienie tez sa inne ale pasuja zamiennie
Robak Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja też mam kombiaka 97 i mam z tyłu zaciski takie jak na zdjęciu, więc alu. Na początku nie wiedziałem które są jakie, więc użyłem magnesu!
15lolo Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 a czy do Q mozna zaadaptowac alu? zaciski tyl ? z oski
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 mozna, tylko po co ? żeliwny zacisk jest bardziej skuteczny (sztywny) no chyba że mówisz o alu zaciskach od S4-ki na tarcze 256/22mm wówczas podchodzi P&P
15lolo Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 dzieki kolego za odp wlasnie chodzilo mi na temat s4 zaciski:D
cocoo24 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 a czy zeliwne zaciski tył z Q podejdą do ośki zeliwnych przed 97 r?
bej Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 mozna, tylko po co ?żeliwny zacisk jest bardziej skuteczny (sztywny) no chyba że mówisz o alu zaciskach od S4-ki na tarcze 256/22mm wówczas podchodzi P&P A przypadkim zeby zalozyc zacisk alu od oski do Quattro nie trzeba zamienic je stronami??
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 stronami nie, ale uchwytami od recznego w ośce linka idzie górą a w Q dołem
bej Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 stronami nie, ale uchwytami od recznegow ośce linka idzie górą a w Q dołem a przewody hamulcowe podpasują bez problemu? oczywiście chodzi mi o ułożenie bo wiadomo, że przewody idą inne
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 przewod w ośce jest jeden a w Q są dwa, gwinty te same M10X1
Rekomendowane odpowiedzi