Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Czerwone zegary - wymiana na białe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaszla kombinacja... bylo o tym ze na poczatku drugiego liftu zegarki byly stare (analogowy zegarek i czerwone wskazowki).

trochę mnie uspokoiłeś co nie zmienia faktu że jednak wolałbym cyfrowy zegarek :D

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanko moje zegary są podświetlone w kolorze białym a FIS czerwony chce go zmienić na biały. W grę wchodzi tylko wymiana licznika? a jak tak to jak mam go szukać ?? ? POZDRAWIAM

Opublikowano

mam fis przedlift czyli cały czerwony, a mam taki licznik jak na foto i chciałbym zrobić to z mojego czerwonego, i podobno wystarczy przełożyć tylko diody, ale to mi sie wydaje za proste :mysli:

RDwOS.jpg

Opublikowano

no chyba przekładka diód będzie najprostsza ewentualnie zmiana wtyczek i przestawianie pinów w nich. Ja miałem plany bawić się w zmianę kostek ale odpuściłem

Opublikowano

tylko że przedliftowy pełen fis czerwony jest podświetlany wkręcanymi diodami od tyłu, a polift biały jest podswietlany diodami zamontowanymi na płycie i tu jest problem

Opublikowano

ja w swoich zegarach mam diody wlutowane w płytkę... fakt moje auto poliftowe, ale zegary jeszcze czerwone z analogowym zegarem

Opublikowano

A próbował ktoś indiglo??

indiglo_A3.jpg

audi_prom.jpg

audi_A3iA401_LRG.jpg

Opublikowano

można kupić arkusz indiglo i wyciąć na wzór montowany w :audi: i na niego nakleić ori tarcze, dodam że mają różne kolorki do wyboru, pod FIS'a też można podłożyć :wink4:

Opublikowano

A gdzie można taki arkusz kupić daj jakieś namiary.

Opublikowano
Opublikowano

A próbował ktoś indiglo??

indiglo_A3.jpg

audi_prom.jpg

audi_A3iA401_LRG.jpg

Był ktoś na forum z zegarami nr 1. Nie wyglądało to zbyt pięknie :disgust:

Pr_El_Us20080827_7.jpg

Opublikowano

Wszystko Ok ale wymiary folii są trochę za małe na zegary w aucie ,ale i tak dzieki za namiary :wink4:

Opublikowano

trzeba poszukać większych folii :gwizdanie: