lewy_jelcz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Śliczna . Mam jedno pytanie odnośnie D2S-ów od xenonów. Jakiej firmy masz te żarniki? Miałem Osramy i Philipsy i świecimy na biało a u ciebie jest taki delikatny błękit
A3 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 W Java Car Desing 300zł obszycie kiery :gwizdanie:
Voucher Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tylko Java jest daleko, ale wydaje mi sie ze robia profi. WYdaje mi sie bo nigdy nic u nich nie obszywalem . A tak właśnie sobie myślałem że gdybym miał obszywać to własnie coś w ten deseń tzn. skóra perforowana na bokach i reszta normalna. Też mam kiere s-line tyle że ten starszy model więc wydaje mi sie że ładnie by to wyglądało .
DAWIDBORI Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 szybciej sie zuzywa dziurkowana u mnie obszycie 100-150zl a co do ksenow to ja mam philips i one sie musza wypalic zeby swiecily na niebiesko :]
p@vlolubin Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 Co do kesenonów to są firmy Lucla o temp. 6000K
HAMER Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Fajna, bo ze smakiem zrobiona i miło się patrzy
Rekomendowane odpowiedzi