JawoR36 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Ale goła d*pa nie fajnie wygląda
czorny_07 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 jeszcze białe kierunki boczne wrzuć kolorek jak mój LY7M:decayed: Mam kierunki juz zakupione tylko muszę zamontować. Kolorek mój jest inny niż Twój LY7T nie widziałem, że jest taki kolor, ja mam 96' i mam M, a po lifcie jest już LY7W
MatUSh Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Ale goła d*pa nie fajnie wygląda co autor ma na myśli ?
JawoR36 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ale goła d*pa nie fajnie wygląda co autor ma na myśli ? Brak oznaczeń na klapie COOO musi być
MatUSh Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Ale goła d*pa nie fajnie wygląda co autor ma na myśli ? Brak oznaczeń na klapie COOO musi być OOOO jest na klapie !! ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
MatUSh Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dziś zamontowałem duże prawe lusterko O wiele lepiej autko wygląda i symetrycznie Polecam każdemu kto tego nie zrobil jeszcze Wiec jak wyglądało rezanie: Zakupiłem duże prawe lustro od Angola przedliftowe.Z dwóch lusterek zrobilem jedno w 100% aby do tego dojsc musialem silniczek z malego europejskiego przełożyć do dużego lustra polutować kable i gotowe:decayed: oraz trójkąt trzymający cale lustro także przełożyć z malego lustra jedyną czesc jaką dokupiłem to wklad lusterka prawego niebieskie duże od Seata Toledo,Vento jest takie same i podgrzewane na dodatek koszt takiego wkladu - 25zł. Pozdrawiam serdecznie wkrótce zmiana kiery na s4.
Seikokilla Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 z prawym duzym lustrem 2KM wiecej i nie znosi juz tak na lewo
Marcin1988r8 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wrzuć jakąś fotkę od przodu bo ja na swoje małe już patrzeć nie mogę
MatUSh Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Proszę ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Marcin1988r8 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 zmotywowałeś mnie do działania postanowienie noworoczne już mam biorę się za swoją ;p
MatUSh Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 zmotywowałeś mnie do działania postanowienie noworoczne już mam biorę się za swoją ;p Na wiosnę będą w kolorze narazie na zime nie ma co malować Pochwal sie jak zrobisz u siebie
Marcin1988r8 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 nooo w mojej jest trochę do roboty świeża po zakupie więc trzeba się za nią porządnie zabrać najgorsza sprawa to lakierowanie bo komuś się nudziło i przerysował lewe przednie drzwi i tylną klapę ;]
MatUSh Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Powoli zrobisz nie odrazu Rzym zbudowano Kwestia funduszy i ogień Jeszcze kilka modów czeka mnie i będzie baja m.in: -kiera s4, -skóra czarna, -felgi 19" RS6, - grill II lift - lampy tył II lift - elektryczne szyby przód - licznik FIS Oraz czeka mnie wymiana: - tarcze - rozrząd Nie wiem czy folii z szyb nie zdejmę bo jakoś mi się odwidziało te czarne szyby tył
Marcin1988r8 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ooo też poluje na ten licznik rozrząd mam zrobiony wielowahacz wymieniony na meyle hd a na lato chce zrobić jakiegoś gwinta skóra fajna sprawa ale koniecznie podgrzewana w zimie do skory nie fanie się wsiada :wink:przynajmniej mi powoli a do przodu co do folii to nie jest ona fajna szczegolnie w nocy xD
MatUSh Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam. Po wszelkich rozważaniach apropo jaki tłumik końcowy wybrać czy od 1.8T czy od S4 doszedłem do wniosku że nie ma sensu zmieniac tłumika. Postanowiłem zamontować samą końcówkę tłumika "imitacja s4" nie chciałem lornetek na pół samochodu więc wybrałem coś takiego sami oceńcie. Sory za brudasa :hura: ale nie ma co na mrozie myć auta http://img202.imageshack.us/img202/2759/20121222120.jpg
sbenios Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Gdzie zakupiłeś końcówki? Daj linka jakiegoś.
Radoskur Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 piekne sreberko ;D a co do koncowek to nie najgorzej sie prezentuje mam ten sam dylemat z tlumikiem ale chyba narazie zrobie tak jak Ty, a z czasem sie cos pomysli
JawoR36 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gdzie zakupiłeś końcówki? Daj linka jakiegoś. x2 + instrukcja montażu
MatUSh Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Gdzie zakupiłeś końcówki? Daj linka jakiegoś. x2 + instrukcja montażu np. coś takiego KOŃCÓWKA TŁUMIKA PODWÓJNA NIERDZEWKA POLEROWANA (2821893593) - motoAllegro a instrukcja jest prosta jak drut ucinasz końcówkę orginalna pod wymiar tak aby " nowa" końcówa nie wystawała za bardzo i potem zakladasz skręcacsz wszystko bocznymi śrubami na rurę lub można końcówe zaspawać. Lecz mi bardzo dobrze się trzyma Mały koszt a oko cieszy OT: Grill poszedł w czarny mat Imageshack - 20121226123.jpg Sory za jakość folia z szyb zdjęta do tego auta jednak czarne szyby nie pasują 5 min zdejmowania 1.5h czyszczenia szyb z kleju cholerstwo jak ta lala Także szykuję się do założenia elek. szyb na przód oraz zmiany boczków i zmianę dekortów w drewno zdjęcia gratów Imageshack - 20121228124.jpg
Rekomendowane odpowiedzi