FICU Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam. Kupiłem właśnie radio Pioneer DEH-140UB i chciałbym je wmontować zamiast starego Audi Concert by Blaupunkt. Niestety na allegro.pl jest tyle ramek pod nieoryginalne radia że już zgłupiałem i nie wiem którą kupić a także jak później podłączyć wzmacniacz od systemu BOSE (ten który był montowany fabrycznie). Prosiłbym o pomoc w wyborze ramki. Pozdrawiam FICU
pox Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Ramka np taka: Ramka radiowa adapter Ford AUDI SEAT SKODA RENAULT (2759878938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co do wyjścia pod BOSE to może być ten adapter: Adapter Audi/VW/Skoda gniazdo Mini ISO - 4x RCA (2708853980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jednak będziesz musiał go nieco przerobić, gdyż radio ma tylko jedno wyjście RCA.
jarek_ns Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Ramka np taka: Ramka radiowa adapter Ford AUDI SEAT SKODA RENAULT (2759878938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Co do wyjścia pod BOSE to może być ten adapter: Adapter Audi/VW/Skoda gniazdo Mini ISO - 4x RCA (2708853980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jednak będziesz musiał go nieco przerobić, gdyż radio ma tylko jedno wyjście RCA. To rozwiązanie jest lipne bo traci się możliwość regulacji przód/tył. Lepiej kupić adapter pod bose podpinany pod wyjścia głośnikowe.
Rekomendowane odpowiedzi