Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przejazd gierkówką S8 Warszawa - Piotrków Tryb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta droga została już zrobiona, czy dalej ślimacze przejazdy przez remonty?

Opublikowano

można zapinkalać praktycznie bez przeszkód :decayed:

Opublikowano

no nie do końca bo ostatni odcinek remontu przed warszawa jest jeszcze w remoncie (jeden pas). przynajmniej tak było dwa tyg temu.

Opublikowano

e tam :wink:

Opublikowano
  • Autor

w zasadzie to i tak w Mszczonowie chcę wskoczyć (z 7 w Połońsku odbić na Wyszogród) chyba że z 7 przez błonie walić do 8

Opublikowano

a co ty kombinujesz?

Opublikowano
  • Autor

Jadąc od północy chcę ominąć Warszawę i Łódź potem kierunek na Katowice

Opublikowano

to wal na błonie i grodzisk, przez sochaczew to tiry lecą. nie wiem jaka droga od rawy do tomaszowa bo ja uciekam wcześniej

Opublikowano
  • Autor

skoro 8 przejezdna to tak zrobię. dzięki

Opublikowano

a to nie lepiej jechac przez Torun > Wloclawek > Lodz? Czemu chcesz sie pchac E7?

Opublikowano
a to nie lepiej jechac przez Torun > Wloclawek > Lodz? Czemu chcesz sie pchac E7?

Tylko nie przez Łódź, na wyjeździe z miasta w kierunku Piotrkowa jest remont i mega korki.

Toruń, Włocławek, Stryków, Brzeziny, Koluszki i kierunek Tomaszów Maz. Wyskakuje na katowickiej przy fabryce Paradyż. To jest najszybsza trasa w tej chwili.

Opublikowano

Tylko nie przez Łódź, na wyjeździe z miasta w kierunku Piotrkowa jest remont i mega korki.

Toruń, Włocławek, Stryków, Brzeziny, Koluszki i kierunek Tomaszów Maz. Wyskakuje na katowickiej przy fabryce Paradyż. To jest najszybsza trasa w tej chwili.

A w godzinach tak kolo 2, 3 nad ranem tez polecasz żeby omijać łódź? Tez będę leciał z północy do krk i nie wiem czy się pchać w nocy przez te miasteczka co napisałeś:)

Opublikowano
  • Autor

Do autostrady muszę średnią droga dojechać ok. 60km potem może polecę 160 ale haracz trzeba zapłacić a od Torunia do Łodzi włącznie w większości masakryczna droga (remonty remonty !!!!), trochę za Łodzią też się nie zaszaleje ... mam obcykany objazd przez Łódź by ominąć Zgierz i Łódź ale to też nie najlepsze rozwiązanie - sprawdziłem wielokrotnie trasę do łodzi i 7-ką i przez wyszogród jest szybciej. Jak pociągną A1 razem z obwodnicą Łódzką to będzie OK.

A 7-ką w E-ga ruszam ponad 60km dwupasmówką, potem przerwa ok. 20-30 km do olsztynka "starą 7-ką" poten znowu ok. 30 km nowej drogi dwupasmowej ... dalej "starą" 7-ką trzeba dojechać do Płońska i znowu dwupasmówka ... dalej przejazd przez błonie i na gierkówkę i jest się na południu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podepnę się pod temat. Do zakopanego, a konkretniej koscieliska z warszawy lepiej śmigać katowicką czy krakowską ?

Opublikowano

ja zawsze jeździłem krakowską. do radomia i później do kielc leci się całkiem spoko. celuj godzinami tak żeby ominąć korki w krakowie i później na zakopiance. trzeba sprawdzać na CB czy się nie korkuje bo można ominąć bokami

Opublikowano
  • Autor

Buba kierować się na Kraków ... zakopiankę chcąc dojechac w rejon katowic ...????

Potwierdzam "nowa" gierkówka za***ista droga - świetny asfalt, wszystkie krzyżówki bezkolizyjne ...

Opublikowano

Pisałem do Sqizzy:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odgrzebię trochę temat :decayed:

w piątek mam lecieć z Katowic do Warszawy i jak wygląda trasa od zjazdu na Piotrków zrobiona już ? ostatnio jechałem tamtą drogą rok temu i od tego zjazdu na Piotrków był jeden pas :kwasny:

Opublikowano

Jest dobrze, jedyne uciążliwe zwężenie, jakie było jeszcze miesiąc temu to na wysokości mszczonowa, na przecięciu z drogą nr 50. Możesz lecieć 8.

Opublikowano

wczoraj jechałem i oprócz jednej zwężki jest całkiem spoko