Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Prośba o identyfikację felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wzór jest ala rs, na rynku jest pełno podróbek więc nikt Ci nie powie jakie mają ET

Opublikowano

Mam rozumieć, że wybity emblemat audi z tyłu felgi nie świadczy o jej oryginalności ? Czy masz na myśli "chińczyki" z allegro bez oznaczeń ?

Opublikowano

jeśli wiesz o emeblemacie z tyłu to powinieneś wiedzieć też o parametrach tej felgi:facepalm:

:facepalm:

Mi sie wydaje jak przegladam etke to nie było tego rozmiaru z tym wzorem

Opublikowano
Mam rozumieć, że wybity emblemat audi z tyłu opony nie świadczy o jej oryginalności ? Czy masz na myśli "chińczyki" z allegro bez oznaczeń ?

Jeśli jest emblemat audi z tyłu felgi a nie opony bo na oponie to raczej emblematu audi nie bedzie, to będzie też podane i ET felgi. Zresztą jeśli to chińczyk czy coś innego ET też będzie wybite z tyłu.

Opublikowano

Oj wybaczcie. Miałem na myśli felgę nie oponę :)

---------- Post dopisany 20-11-2012 at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2012 at 13:48 ----------

Panowie a czy ktoś wie jaka jest tutaj felga i co to za rozmiar ?

148155_303982999701722_653940445_n.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Zapytam tak, masz alegro? weź sobie poprzegladaj dział 18" z fitrem rozstawu 5x112:whistling: gwarantuje ze większosc zagadek "jaka to felga" błyskawicznie rozwiążesz:wink:

Opublikowano

Szukam 17, ale nic fajnego nie ma... wszystkie takie NUDNE

Opublikowano

no to te z pikczersa to 18ki:wink:

Opublikowano

masz B7 więc ładuj 18 cali, bo 17 to dobre.. ale na zimę w tym modelu

Opublikowano

ja mam takie orginalne 18 u mnie jest et45 jak ci cos to pomoze

Opublikowano
masz B7 więc ładuj 18 cali, bo 17 to dobre.. ale na zimę w tym modelu

dokładnie 18 cali to w b7 minimum.

Opublikowano

na 17 komfort jazdy jest średni. Mam obecnie 225/50/17. 18" cali to na bank profil 45 a może i mniej. Będzie walić na dołach :/

---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

Myślę o czymś takim...

For Sale: B7 Sline 17" wheels and winter tires. MINT - Audi Forum - Audi Forums for the A4, S4, TT, A3, A6 and more!

---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

Znalazłem je tutaj : 17" Audi 5x112 wheel gallery i jak na złość nie ma opisanego ET.

Czy ktoś zna jeszcze podobne strony do tej ?