chrisnetpl Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam, nie mogę za dużo odnaleźć materiałów. Chciałbym spolszczyć menu i wgrać mapę Polski do swojego BNS-a. Gdzie można znaleźć lub kupić jakieś płyty lub materiały do tego. Mam wgrany aktualnie język ang. i mapę szczegółową niemiec. Proszę o pokierowanie. Pozdrawiam
domin79 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 na necie nie znajdziesz nic takiego , oprócz aledro gdzie kosztuje to ok.300:facepalm:
chrisnetpl Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 to nic nie można z tym zrobić ?
domin79 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 niestety:facepalm: swego czasu dużo na ten temat szukałem i nic , jeszcze możesz zagadać z chłopakami z A3 klubu
jarek_ns Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Nic to nie da. W necie nie krąży żadna działająca wersja spolszczenia do BNS5,0 a co gorsze to mapy też nie znajdziesz. W sprawie mapy możesz pisać do kolegi H4mm3r, on ma takie mapy ale ceny są mało zachęcające. Jak chcesz nawigacje to lepiej zmienić na RNS-E, albo zostać przy BNS5,0 i używać go jako odtwarzacza mp3 i obsługi telefonu.
Rekomendowane odpowiedzi