Kriss^^ Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam. Na początku się przedstawię, mam na imię Krzysiek i pochodzę z Włocławka, znalazłem się tutaj dzięki koledze który polecił mi wasze forum, na którym mogę dużo sie dowiedzieć na temat mocniejszych wersji audi A o to mój mały czarny wozik Nabyłem nowe autko jakim jest Audi A4 b5 z rocznika 1995 pierwsza rejestracja 17.10.1995 auto miało 3 właścicieli z czego wszyscy roczniki 1959-63. Co do autka: 1.6 głowy nie urywa ale jest na prawdę spoko :mrgreen: -kolorek czarna perła -wyposażenie ABS, wspomaganie kierownicy itp itd. 4 el. szyby. climatronic 2x podłokietnik elektryczne odcięcie zapłonu zamek centralny 2x poduszka powietrzna radio Pioneer deh2900 felgi 15 zawieszenie o charakterystyce sportowej -40 (amorki gazowe boge, sprężyny eibach) 12.11.2012 wymieniony rozrząd,pasek,napinacz od klimy,filtry,olej. 19.11.2012 LPG sekwencja By Jaca 19.10.2012 3.01.2013 Gwint ^^ Rozpórka aluminiowa pomalowana proszkowo w pracy ^^ xd Przyszła wiosna i prace ruszają na nowo Tym razem full pro przygotowałem koła do sezonu miały bić inne ale jest to co jest i jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego Piaskowanie : Podkład : Kolor : Wszystko pomalowane techniką proszkowo i wypalane w piecu, na sam koniec rzucony lakier bezbarwny też proszkowo
dandi88 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Siemanko Kriss! Autko na prawdę bardzo ładne i zadbane, zostało obejrzane i obmacane, hehe Powodzenia w modzeniu, a plany wiem że masz zacne co do autka
davidoff82 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Kolejne ADP Zmień koniecznie klimatronik i gałkę od biegów. Fajnie że pełna elektryka jest i bogate zegary (6 wskaźników) niech służy. Powodzenia w modach.
sokal Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Ładny egzemplarz i felga nawet się nieźle prezentuje mimo iż mała Minusy za te nakładki na pedały i gałkę zmiany biegów (wyglądają jakby były z tego samego zestawu marketowego ) A ta antenka z tyłu to od czego? Fajne wnętrze Takie jak moje
dandi88 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Gałkę zmiany biegów kolega ma już nową w aucie, ori od przed lifta Odziedziczył ją po mnie, jak zakupiłem poliftową do siebie Także już nie kuje to w oczy
Kriss^^ Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Kolejne ADP Zmień koniecznie klimatronik i gałkę od biegów. Co rozumiesz kolego pod pojęciem zmiany klimatronika ? Gałeczka już jest zamontowana wszystko dzięki koledze Dandi88 Felga mała ale daje radę na wiosnę będzie nowa jeśli przez zimę się trafi coś ładnego bo plany są A i antenka to od radia jest hihi nie wiem czemu na szybie ale jak dla mnie ładnie wygląda a co do nakładek w weekend już ich nie będzie xd Fotki wstawię niebawem
dandi88 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Widzę nowe fotki dodałeś, zacna furka. A klimatronic ogarnąłeś? ten błąd ?? Według tego co sprawdzałem to jest to następujące: 11.5 - Klapa centralna, ciągła blokada, *11.5 (zobacz poniżej) *11.5 Silnik jest zapętlony, próbować programowo usunąć blokadę
gucionexia Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zadbana niunia cieszy oko. Ale felg raczej większych nie zakładaj bo to już będzie toczyć się a nie jechać.
Kriss^^ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Chcę na wiosnę 17" ale wciąż mam ta myśl że to będzie się "toczyć" i tak nie zapier*** tylko spokojnie się kulam nie jest to wyścigówka
fucken Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Chcę na wiosnę 17" ale wciąż mam ta myśl że to będzie się "toczyć" i tak nie zapier*** tylko spokojnie się kulam nie jest to wyścigówka Napewno odczujesz spadek mocy:decayed:ja bym zmienił kiere:kwasny:
Kriss^^ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 No mocy to wiele nie ma ale na poruszanie się dom-praca raz na jakiś czas trasa w zupełności mi wystarcza a kiera wbrew pozorom bardzo sympatyczna jest Co do felg jeszcze jest kwestia zawieszenia bo będzie niżej na pewno i gdy wszystko wyliczę ile mogę zejść przy jakiej feldze wtedy podejmę decyzję nic na Hura
davidoff82 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Kolejne ADP Zmień koniecznie klimatronik i gałkę od biegów. Co rozumiesz kolego pod pojęciem zmiany klimatronika ? Gałeczka już jest zamontowana wszystko dzięki koledze Dandi88 Felga mała ale daje radę na wiosnę będzie nowa jeśli przez zimę się trafi coś ładnego bo plany są A i antenka to od radia jest hihi nie wiem czemu na szybie ale jak dla mnie ładnie wygląda a co do nakładek w weekend już ich nie będzie xd Fotki wstawię niebawem Z tego co widać to klimatronik nie wyświetla prawidłowo zadanej temperatury, można próbowac jeszcze poprawić luty na taśmie lub kupiś nowy sterownik nie jest bardzo drogi... Chyba że foteka nie jest wyraźna i swieci prawidłowo
Kriss^^ Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Faktycznie nie wyświetla wszystkiego do końca prawidłowo, ale za to działa jak na razie
MatUSh Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Ładna sztuka Bezawaryjności ps. Zdejmij te nakładki na pedały
przemciotorun Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Chcę na wiosnę 17" ale wciąż mam ta myśl że to będzie się "toczyć" i tak nie zapier*** tylko spokojnie się kulam nie jest to wyścigówka Napewno odczujesz spadek mocy:decayed:ja bym zmienił kiere:kwasny: nietyle spadek mocy co wzrosnie spalanie.... alej jak nie jedzie to niech chociaz wyglada
Kriss^^ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 up fotka,info. ---------- Post dopisany 20-01-2013 at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany 24-11-2012 at 21:14 ---------- Zawieszenie gwintowane TA + rozpórka przednia również TA żeby nie było że nic się nie dzieje teraz poszukujemy koła na wiosnę ^^
Rekomendowane odpowiedzi