rookie5 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam. Przedstawiam swoje pierwsze AUDI Wyposażenie: - ABS - EBV - ESP - Antena w tylnych szybach -głośniki 8 szt + subwoofer w bagażniku - Immobilizer -klima auto -kurtyny powietrzne boczne -lusterka podgrzewane i regulacja elektr. -poduszki powietrzne przednie boczne - poduszki powietrzne kierowcy i pasażera -skrzynia 6 -stopniowa -Spryskiwacze szyby przedniej podgrzewane -Szyby elektryczne x4 -Światła p/mgielne przednie -Przednie siedziska kubełkowe Planowane modyfikacje: - podniesienie mocy ok. 22o KM - zderzak na S4 - dokładki boczne S4 - czujniki parkowania tył - no i może coś jeszcze ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Jak narazie jestem bardzo zadowolony ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony z napędu Q.Ech te Q, a daje tyle frajdy Serdecznie pozdrawiam i czekam na opinie
Fr0styyy. Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Mój ulubiony kolor w B6 Fajna baza do modów, chromy out! Ale fotki to wrzuć na imgur.com i daj "thumbsy" O tak Łatwiej się czyta.
rookie5 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Mój ulubiony kolor w B6 Fajna baza do modów, chromy out! Czemu chromy out ?? Jak dla mnie to relingi są ok Zapomniałem dodać : przebieg : 262 tys. km ---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:48 ---------- Fr0styyy : Dziękuję bardzo za pomoc o to mi właśnie chodziło ale nie wiedziałem jak to wrzucić Senkju wery macz
Fr0styyy. Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja mam takie zboczenie i wolę czarny mat Spójrz jak to u Józka wygląda http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/individual-avant-bujania-sie-dzielni-jozek726-;p-vol-ii-237765/
rookie5 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Jeśli chodzi o wnętrze to i ja bym takie chciał Fotetele RECARO są zajebiaszcze
barrowiec1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zajeb... jest niebieski :-) Gratulacione i bezproblemowosci... Przynajmniej radio 2din, łatwiej będzie ... A recaro ładnie wyglądają ale są strasznie niewygodne na trasę... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 - Antena w tylnych szybach co to za bayer masz
rookie5 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Do końca właśnie też nie mam pewności co do tej anteny. Spisałem to z dokumentu od rzeczoznawcy. Są takie nitki jak przy ogrzewaniu tylnej szyby. Jak na moje oko to jest to ogrzewanie na bocznych szybach a nie antena.
edekxp Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Do końca właśnie też nie mam pewności co do tej anteny. Spisałem to z dokumentu od rzeczoznawcy. Są takie nitki jak przy ogrzewaniu tylnej szyby. Jak na moje oko to jest to ogrzewanie na bocznych szybach a nie antena. To jest ogrzewanie ale jest i antena w lewej szybie, pod nią wzmacniacz antenowy (pod tapicerką)
laser32 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Sądząc po skrzyni 6 to kolejny BEX w klubie. Gratulacje wyboru jedynego słusznego napędu
rookie5 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Sądząc po skrzyni 6 to kolejny BEX w klubie. Gratulacje wyboru jedynego słusznego napędu To jest BFB Sprawdzane było pod pokrywą silnika.
laser32 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 No to ci musieli silnik wymieniać bo skrzynie 6 to raczaej tylko BEXy miały, sprawdż jeszcze wlepkę w bagażniku (wlepka prawdę ci powie).
Tomcast Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Do końca właśnie też nie mam pewności co do tej anteny. Spisałem to z dokumentu od rzeczoznawcy. Są takie nitki jak przy ogrzewaniu tylnej szyby. Jak na moje oko to jest to ogrzewanie na bocznych szybach a nie antena. To jest ogrzewanie ale jest i antena w lewej szybie, pod nią wzmacniacz antenowy (pod tapicerką) Jeśli te niteczki na bocznych tylnych szybach to nie jest antena (jak zawsze sądziłem) tylko ogrzewanie to mi to qr...a nie działa A swoją drogą masz piekna bazę do modów, kolorek zacny do tego Q i 1.8T będzie niezły Dziadziowe drewno powinno wypaść ze środka w pierwszej kolejności
rookie5 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 No to ci musieli silnik wymieniać bo skrzynie 6 to raczaej tylko BEXy miały, sprawdż jeszcze wlepkę w bagażniku (wlepka prawdę ci powie). Kolego, a możesz podpowiedzieć w którym miejscu szukać tej wlepki ??
rookie5 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 Co prawda to nie jest wlepa z bagażnika ale z nadwozia. imgur: the simple image sharer Przyszło coś takiego do głowy, że może była sama skrzynia wymieniona. Jak myślicie ??
laser32 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Pewnie skrzynka była zmieniana bo na tabliczce zanamionowej jest bfb. Ciekawi mnie jaka jest różnica w dynamice/elastyczności skrzyni 5 i 6.
Zaleczeq Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 W 2004 produkowali BFB ze skrzynia 6ka był już ten temat poruszany na forum btw furka zacna
rookie5 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzieki panowie za ciepłe słowa. Jak zaczęły się spekulacje czy BFB czy BEX to zacząłem się trochę niepokoić. Jak narazie wszystko śmiga jak ta lala
barrowiec1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Głośniki 8szt + woofer + centralny Razem 10 szt Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi