Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedy przychodzi poniedziałek i trzeba iść do pracy, ale chcesz poleżeć jeszcze 5 minut
80eb695b6f686852653a48418c8fdfd3.jpg

Opublikowano

Siema

Panu jak ktoś ma auto do wozenia cementu pisać pw 

Zawartość dodana 0 minutes later

Spedytora szuka dużej ilości zestawów 

Opublikowano

Panowie i Panie powiedzcie jak to jest z tym egzaminem na kwalifikacje wstępną? Jest się czym stresować czy to tylko pic na wodę?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jest tu ktoś kto jeździ na kontenerach?

jakie plusy i minusy tej roboty?

dostałem pewną propozycję, ale w tym temacie jestem zielony

Opublikowano

Na kontenerach prawie same plusy, bo nie interesuje Cię załadunek i rozładunek. Tylko trochę słabiej za to mi płacili. Zabezpieczenie kontenera to prosta sprawa. No i jeszcze typ naczepy ma znaczenie, bo pasowałoby, żeby ktoś pokazał ci jak ja ewentualnie zsuwać i rozsuwać albo rozłączać. No i niektóre kontenery lubią sobie ważyć ;)

Opublikowano

Same plusy na puszkach ? Uuuuu :) to chyba u jakiegoś wspaniałego przewoźnika pracowales i chyba nie z naszymi super portami:) 

Jak znajdziesz dobrego pracodawce (a nie jakiegoś dziada), będziesz miał dobre stawki to zarobisz...no i kwestia Twojej wytrzymałości. .. bo dużo nie pospisz a km trzeba robić. .. o wadze nie rozmawiamy bo mało kiedy będziesz nieprzeladowany ( chyba że leciutkie zwykle puszk), 20' od razu sobie odpusc ..szkoda zachodu nerwów i życia. Jak coś pisz pw to trochę Ci temat rozjasnie;)

Opublikowano
7 godzin temu, Kacza napisał:

20' od razu sobie odpusc ..szkoda zachodu nerwów i życia

Dlaczego ?

Opublikowano
21 godzin temu, mech15 napisał:

No i jeszcze typ naczepy ma znaczenie, bo pasowałoby, żeby ktoś pokazał ci jak ja ewentualnie zsuwać i rozsuwać albo rozłączać.

Rozsuwa się to w podobny sposób jak naczepy do transportu długich gabarytów? Miałem przyjemność obsługiwać przez ostatni rok naczepy typu goldhofer i faymonville

Z tego powodu duże tonaże też są mi nie straszne, chociaż wiadomo inaczej w konwoju....

Opublikowano
4 godziny temu, granatowy napisał:

Dlaczego ?

Tak się kończy 2x20...

A jazda z jedną to raczej nie opłacalny interes

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1793544697337626&id=155607301131382

received_1462644573807917.jpeg

Edytowane przez Edyta

Opublikowano
5 godzin temu, granatowy napisał:

Dlaczego ?

Pomijając przykład Edi...;)

Wjeżdżają do portu 2x gdzie czasem stało się w kolejce z jedną puszka po 4-6 h.... jeszcze jakieś pytania? Z reszta ludziska... dawać na kontenery ... fajna łatwa miła robota :D

Zawartość dodana 2 minutes later
4 godziny temu, cacek89 napisał:

Rozsuwa się to w podobny sposób jak naczepy do transportu długich gabarytów? Miałem przyjemność obsługiwać przez ostatni rok naczepy typu goldhofer i faymonville

Z tego powodu duże tonaże też są mi nie straszne, chociaż wiadomo inaczej w konwoju....

Nie nie rozsuwa się jak gabarytowe. .. tez małem okazję ciągnąć niskopodwozia itp ale tu jest zupełnie co innego... i na gabarytach powyżej 40t dmc masz zezwolenie... tu zazwyczaj .... NIE MASZ

Opublikowano

Oj tam, ja jeżdżę na kontenerach i jest miodzio.

Zaczynam rano 5:00 i kończę różnie : 15-18:00, najczęściej w okolicach 15:30-16:00.

Tyle tylko że obsługujemy sklepy, na dzisiaj miałem 5 zleceń, 3 dostawy z jednego boxa, jedna kolekcje i odstawić boxa na port, zabrać innego i odowieść na Depot, zrzucić naczepe i do domu...

Ot, cała moja robota dzisiaj, pewno znowu 15:30 będę wolny bo w tym czasie się właśnie ładuje i jeszcze jedna robota została. [emoji4]

Zazwyczaj na kolekcjach mam 22-24t ładunku. Dzisiaj całość waży 43t., dotankuje paliwa pod korek i będę prawie na limicie..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To ten zgniotek?

Opublikowano

Niestety tak ?

Opublikowano

Bardzo pokiereszowany?

Opublikowano

Czy on pod ADRem leciał?
Współczuję gościowi, musiał nieźle oberwać :/

Opublikowano

Szczęście w nieszczęściu to leciał że styropianem i całe 2t tego było,kierowca na szczęście ma tylko poszytą  ręke i ogólne potłączenia mimo wycinania z kabiny 

Opublikowano

pany moze komuś ? 

Opublikowano

Niedawno o kontenerach była mowa