Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem wczoraj kontrolę itd i dostałem 50zł. za skrócenie 9tki pauzy.z programu wyszło mu,że robiłem 8.57,a na wydruku mam 9.04.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Albo elektronika zawiodła albo czas pracy przeciagles 

Opublikowano

Dokładnie,przyjrzałem się jeszcze na wydruku. Wymieniałem siłownik hamulca w przedniej osi i podjechałem na próbę przód/tył nie zarejestrowało jazdy tylko pracę 2minuty po 15tce pracy.

Opublikowano

niezły Koleś :decayed:

Opublikowano

Gili w zeszłym tygodniu mieliśmy szkolenie i akurat był problem promu 

pauza promowa musi być 11h i można ją 2razy przerwać wjazd/wyjazd 

Opublikowano

Kumplowi brakło 10minut aby zamknąć sie w 24h z pauza.a miał prawie 16h zrobione 

Edytowane przez ucho.77

Opublikowano

Na A5 przy lotnisku we Frankfurcie ruszył pantograf. Na A1 między Lubeka,a Hamburgim też szelki wiszą. Cuda u wroga..

20190507_104630.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak moja szybka sesja z dziś;)

DSC_0055.JPG

DSC_0056.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://40ton.net/najechanie-tyl-wyjazdowym-ruchu-a12-kabina-ciagnika-wbila-sie-poprzedzajacej-naczepy/

https://www.sn-online.de/Schaumburg/Rodenberg/Lauenau/Verkehrschaos-nach-toedlichem-Unfall-mit-vier-Lkw-bei-Lauenau

Wyjazd i powrót. Zakazy wyprzedzania na autostradach w całych Niemczech nieważne 2 czy 3 pasy,płaci się grubo ciągle stoi,trzeba powoli zmieniać kierunek,bo zabić się można..

Opublikowano
7 godzin temu, GILI napisał:

https://40ton.net/najechanie-tyl-wyjazdowym-ruchu-a12-kabina-ciagnika-wbila-sie-poprzedzajacej-naczepy/

https://www.sn-online.de/Schaumburg/Rodenberg/Lauenau/Verkehrschaos-nach-toedlichem-Unfall-mit-vier-Lkw-bei-Lauenau

Wyjazd i powrót. Zakazy wyprzedzania na autostradach w całych Niemczech nieważne 2 czy 3 pasy,płaci się grubo ciągle stoi,trzeba powoli zmieniać kierunek,bo zabić się można..

Masakra. Podobny wypadek był kilka miesięcy temu przy węźle a2 z a7 k/hanoveru tyle że tam wjechał skanią w auto stojące na pasie awaryjnym. Niestety ale nierozwaga w tych przypadkach doprowadziła do ogromnej tragedii.

Edytowane przez pawlak905

Opublikowano
W dniu 9.05.2019 o 10:15, GILI napisał:

Na A5 przy lotnisku we Frankfurcie ruszył pantograf. Na A1 między Lubeka,a Hamburgim też szelki wiszą. Cuda u wroga..

20190507_104630.jpg

Od jakiegoś czasu już zapowiadane to było. Nie wyobrażam sobie jednak ciągnika z teleskopem u góry aby podczas jazdy ładować aku..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jak tam w kraju z robotą na zestaw. 

Czytam oglądam pytam  i jak to w PL. Tylko słyszę nie wracaj, nie ma szans, będziesz jebał całe dnie na suchy chleb  po opłatach. 

Myślałem że komuna już się skończyła, jestem już prawie 20 lat na obczyźnie a tu bez zmian. Bide jak ludzie klepali tak klepią ??? 

IMG_20190613_200814.jpg

Edytowane przez wypsiu

Opublikowano

Zależy jaka robota Cie interesuje i w jakim rejonie kraju. Na Śląsku nie ma źle, jak byś chciał być dziennie w domu i weekendy mieć wolne to  4,5 się zarobi. Jak jakieś nocki w kabinie to przeszło 5. Zależy jaka robota. Kilka lat wstecz od poniedziałku do piątku siedzieli w budzie i 3,5 dostawali także się coś tam poprawiło. Są jeszcze dorobkiewicze Janusze biznesu co mają stare premiumki, i sypia tekstami że czas pracy kiero musi być w pełni wykorzystany itp ale takich się kopie w duupe i idzie tam gdzie pewna robota 

Messaging1560793269738.jpg

Opublikowano

Bardziej mi chodzi o robotę z  własnym ciagnikiem lub zestawem po kraju.

Opublikowano

To ciężko Ci będzie 

Opublikowano

Widziałem to kiedyś w Czechach dosyć fajnie się prezentuje 

Opublikowano

Na niemieckiej A2 trafia się czasem czerwony pod megą. U Czechów,też widziałem wiśniowy bez owiewek pod patelnia. Jeszcze niema ceny oficjalnej u nas,a czeska ok.75tyś.jurków.średnio Ciężarówka roku nie będzie chińskim chrupkiem jak nie będzie się psuć i mało palić to kto wie..podobno ma 2 webasta mokre i suche.

Opublikowano
W dniu 30.05.2019 o 06:05, GILI napisał:

Zakazy wyprzedzania na autostradach w całych Niemczech nieważne 2 czy 3 pasy,płaci się grubo ciągle stoi,trzeba powoli zmieniać kierunek,bo zabić się można..

I u nas też to powinni wprowadzić, bo to co kierowcy tirow wyczyniaja na autostradach to jest dramat. Ostatnio jechalem do Wroclawia, to nawet potrafia 3 pasy zablokowac na wzniesieniu, nie wspomne o nie przestrzeganiu odcinkowych zakazow wyprzedzania dla ciezarowek. Raz jak musialem ostro hamowac. bo wlaczyl kierunek i od razu manewr, to mialem ochote dziada przyhamowac do 40km/h niech straci co nadrobil jadac 2km/h szybciej od drugiego, ale odpuscilem, bo szkoda nerwow i za pare km trafie na podobnego artyste :)

Opublikowano

Tak samo w ciężarowe trafisz idiote jak i w osobowce. Więc może i dla osobowych też zakaz wyprzedzania w całym kraju, jak myślisz?