pelonek1 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) 39 minut temu, granatowy napisał(a): Odkopię temat ? Jeżeli zrobię prawo jazdy kategorii C to z automatu dostaję kategorię T ? Traktorem to możesz na B jeździć ale już z przyczepami musisz mieć co najmniej B+E , także samo C raczej nie wystarczy ale pewien na 100% nie jestem, mając C+E też możesz jeździć traktorem z przyczepami. Edytowane 11 Lutego 2023 przez pelonek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Tak jak w powitalni napisałem, zawodowo jeżdżę ScaniąR450 Crown Edition z naczepą Kempf typu wanna. Jeżdżę dopiero od 4 lat, a wcześniej pracowałem 18 lat w biurze (starostwo powiatowe). Jeżdżę w systemie poniedziałek-piątek i na razie dobrze mi z tym, - trza kredyt spłacać hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DouglasButler Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Tak, jestem kierowcą ciężarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi