guccimane Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 witam zna ktoś może wielkość i wysokość tego głośnika ?
Marcino87 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 trudny do zmierzenia nie jest foremny
guccimane Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 wiem wiem rzucałem na niego okiem tylko nie ma mnie w polsce a chce kupić jakiś zamiast niego
Beny Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 może kup sobie ori bose widziałem w dziale sprzedam... hmm?
guccimane Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 myślisz że lepiej by grał od jakiegoś ground zero czy pioneera ?
Beny Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 nie wiem czy by grał lepiej bo nie sprawdzałem ale na pewno by pasował MOŻE cie kiedyś najdzie ochota na posiadanie bose:wink:
guccimane Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 a różnica jest spora w nagłośnieniu bose od standardowego ?
Beny Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Raczej tak patrząc po wątkach jak chłopaki zmieniają Ja mam ori bose w sedanie i gra na pewno lepiej niż u kumpla w avancie przy ori systemie:) bas jest głębszy i tak jak byś siedział w muzyce a nie że coś gra koło ciebie, no nie wiem jak to opisać ale ja czuje różnice:)
Beny Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 aaa luzik:gicior: powodzenia:wink:
miro1983 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 napewno gra lepiej od standard ale na mnie nie robi jakiegos wiekszego wrazenia. Napewno gra „poprawnie” i dla nie za bardzo wymagajacych wystarczy.
MaciekW. Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Jak odróżnić zwykłe nagłośnienie od BOSE? Czy są np: jakieś emblematy na kratkach głośników lub coś w tym stylu? Przepraszam bo pytanie może trochę w stylu:slina: ale mam auto dopiero od około 3 tygodni (dopiero 2 dni temu założyłem ori Concert by Grundig, ponieważ poprzedni właściciel miała w miejsce ori Sony). Z tego co się doliczyłem to mam 10 głośników wraz z subwooferem w tylnej półce.
Marcino87 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 na maskownicach powinno być napis bose no i na głośnikach też możesz mieć aktywny system ale nie bose
Rekomendowane odpowiedzi