freon Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Szczawno Zdrój, ul. Szczawieńska 1, okolice Makro Cash & Carry ...czyli jadąc z Wrocławia / Świebodzic / Świdnicy na pierwszych światłach w Wałbrzychu skręcamy w prawo. Jadąc ciągle prosto, po prawej mijamy kolejno Orlen, Jysk, przejeżdżamy pod mostem, aż do najbliższego ronda. Na rondzie bierzemy pierwszy zjazd w kierunku Tesco i Makro. Jedziemy na sam koniec ulicy, który poznamy po tym, że ulica się skończy Polecam także dokładną lokalizację poprzez maps.google.com (klik) Ideą spotkań jest ich nasze wspólne tworzenie na zasadzie równości. Nie jestem ich organizatorem, ani szefem. Tworzymy je razem, albo wogóle nie tworzymy. Zapraszamy do Galerii Zdjęć (klik) z poprzednich spotkań.
carlos666 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 A jaką frekfencję przewidujecie ?
freon Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 Ciężko przewidzieć. Minimum dwie osoby. Maximum nie znam.
szczyglo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam to spotkanie to za toyota kawalek moze?
freon Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Tak. Jak juz nie ma zadnych fabryk, to drugi zjazd (ostatni) na prawo. Potem drogi lacza sie i mozna pojechac jedynie na Poniatow lub Pogorzale (Swidnice). Zapraszamy.
szczyglo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 OK Będę napewno acha niewiesz moze czy ktos bedzie mial ze soba laptopa z vag-iem? bo chcialbym sprawdzic niedawno kupione autko bo po wymianie paska rozrzadu niegasnie mi kontrolka Air Bagu od razu tylko po ok 2 min i niewiem co sie dzieje a iniemoge skasowac inspekcji oleju no i szukam pomocy Pozdrawiam
seb-k Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ech... nie wiem czemu wyłączyły mi się powiadomienia o wątku. Info puścimy następnym razem, a tymczasem zapraszamy jutro.
freon Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 Info nigdy nie zaszkodzi, lecz w sumie kto chce, ten znajdzie Ale przed następnym spotkaniem zespamujemy Teraz też kompletnie wyleciało mi to z głowy. Zapraszamy dziś o 14, nic się nie zmienia.
szczyglo Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Byłem mala frekwencja ale bylo ciekawie dzieki freon nastepny w swidnicy bede napewno pozdrawiam
freon Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 4x A4 B5 oraz Astra w zastępstwie B6 to naprawdę nie jest najgorzej. Foty wrzucę dziś / jutro.
szczyglo Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Czekam na foty pewnie fajne beda ale musimy jakos zachecic ludzi zeby przyjezdzali na spoty tylko kurde ta pogoda niebardzo bedzie bo juz zima idzie ale zobaczymy na wiosne co bedzie sie dzialo
piccaso Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Było zimno ale opłacało się przyjechać :good:dzienki za skasowanie inspenkcji.Czekam na następne spotkanie.
bubbba Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Oczywiście Astra A4 . Dzięki za małą lekcję poglądową :>
miklosz696 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 TO jak to dziś były dwa spotkania? Nie dotarłem dziś do was,sila wyzsza,ale przejezdzalem obok zalewu i prawie caly parking byl w audicach. Byliscie tam? Mialem sie zatrzymac,ale jechalem z babcia wiec zaraz by mi marudzila.
freon Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 A jak przejeżdżałeś obok Wzgórza Andersa kilka tygodni temu, to też z Babcią? Dajcie spokój
szczyglo Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Babcia niejest wymowka do tego mogles sie zatrzymac i zaszczepic w babci nowego bakcyla [br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 07:40_________________________________________________Acha astra A4 byla dobra mam nadzieje ze nastepnym razem bedziesz swoim b6 :>
miklosz696 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Kilka tygodni temu nie moglem byc na wzgórzu andersa,bo bylem poza granicami kraju.poza tym nie mam nawet pojeca gdzie jest to wzgorze Chyba mnie z kims pomyliles,przeciez nawet sie nie znamy,no chyba ze sie myle :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi