Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciemnianie szyb okolice Kędzierzyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gdzie w okolicach Kedzierzyna można przyciemnic szybki w naszych A4?

Opublikowano

gości robi super, byłem u niego w Raciborzu obecnie wiem że nie ma miejsca do przyciemniania ale zadzwoń może ci zrobi :wink:

Opublikowano

Sprawdz w pitstopie w klodnicy ;-)

Wysłane z mojego LT26i

Opublikowano

w kłodnicy i koźlu robią wiem ale nie sprawdzałem

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Matuszewski w Sławięcicach robi i to nieźle, sam u niego przyciemniałem-jestem zadowolony.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W Koźlu po prawj stronie przed stara stacją pkp ,wymieniaja szyby,przyciemniaja,naprawiaja peknięcia,ceny ok mozna sie dogadac,wymienialem szybe w cupecie i zrobiona jest dobrze

Opublikowano

Matuszewski z tego co słyszałem jest dobry, ale też się ceni...negocjować raczej nie da rady

Opublikowano

Witam, sam jestem zainteresowany. W klodnicy gosciu robi tylko ciemna folia, za tylna szybe 150 pln. w Kozlu osobiscie pytalem wczoraj, gosciu sie w to nie bawi, wyslal mnie ich siedziby do Opola. Tam cennik podobny i wiecej maja folii do wyboru.

Opublikowano
Witam, sam jestem zainteresowany. W klodnicy gosciu robi tylko ciemna folia, za tylna szybe 150 pln. w Kozlu osobiscie pytalem wczoraj, gosciu sie w to nie bawi, wyslal mnie ich siedziby do Opola. Tam cennik podobny i wiecej maja folii do wyboru.

ciemna tz jaka ile procent ???

Opublikowano

O kurcze, nie pytalem. Musialbys zadzwonic do niego i zapytac. Jak cos to nr jest w necie lub moge podac.

Opublikowano

a ten w kłodnicy to tam gdzie jedzie się w prawo i jest tam też mechanik ???

Opublikowano

tak, w placu. on po lewej a na prosto mechanik.

Opublikowano

robiłem tam wymianę przedniej szyby i jestem bardzo zadowolony wiec może podjade ile za całe auto ściema :wink:

Opublikowano

A jak jest z ogarnięciem tego samemu? Duża filozofia czy do zrobienia? Bo tapicerke każdy umie chyba rozebrać więc zostaje rozpracować technikę montażu:naughty:

Opublikowano

No niby tak. A szyby trzeba wyciagac do montazu? Z drzwiami bez problemu ale boczne, tylna, wyciac i wklejac? czy da rade tak.

Opublikowano

na pewno da radę bez wycinania ale nie uzyskasz takiego efektu boki ci odejdą po czasie jak robić to porządnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zalatwilem u mnie sprawe szyby. Bylem u Matuszewskiego w Slawiecicach. Z tych ludzi (firm) co obdzwonilem to najtaniej i najblizej chyba i normalna folia a nie taka co zalatuje na fioletowo pod swiatlo i do tego w godzinke czy poltora bylo gotowe.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jarek robi naprawdę dobrze , 3 lata temu byłem z moją B7 W Rybniku na przyciemnianie szyb bo dostałem namiar od znajomego że gość robi dobrą robotę, wiecie co mi ku..as zrobił - uszczelki na drzwiach mi pociął ,po prostu przeciął w pół jak chciał zdejmować ramę z szybą.Zorientowałem się dopiero po przyjeździe do domu.

wykonałem do gościa telefon trochę innego tonu, kazał przyjechać i założył mi nówki oryginalne uszczelki.Tyle dobrze się zachował i przeprosił.

Opublikowano
Zalatwilem u mnie sprawe szyby. Bylem u Matuszewskiego w Slawiecicach. Z tych ludzi (firm) co obdzwonilem to najtaniej i najblizej chyba i normalna folia a nie taka co zalatuje na fioletowo pod swiatlo i do tego w godzinke czy poltora bylo gotowe.

A ile zaplaciles ? I ktore przyciemniales?