miecz0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam.Potrzebuje wymienić żarniki w moich xenonach bo jedna świeci jaśniej niż druga ale nie mam zielonego pojęcia od czego zacząć.Dzwoniłem kiedyś do goście który się takimi rzeczami zajmuje i krzykną 200zl za żarnik.Nie wiem czy to dużo czy mało jak dla mnie dużo ale słyszałem że można kupić taniej orginal. Chciał bym zapytać na co mam zwrócić uwagę.Dziękuje z góry.Pozdrawiam
nastradamus Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Hej, żarnik jak się zużywa to zaczyna świecić na fioletowo, przyczyną słabszego świecenia może też być soczewka lub odbłyśnik w lampie, więc najlepiej przełóż żarniki miejscami będzie wiadomo co jest przyczyną, żarniki można kupić za około 150zł szt z pewnego źródła, niestety allegro jest zalane podróbami i trudno coś znaleźć prawego w dżungli ogłoszeń, czasem na forum można dostać w dobrej cenie...
Jaro-S Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Polecam XENARC COOL BLUE Intense D1S/ 35W PK32d-2 OSRAM. Jednak cena jednego żarnika to ok. 340zł. Ostatnio wymieniałem w moim A4 Avant 2004. Oryginalny Osram kosztuje w granicach 120 zł.
miecz0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ponawiam pytanie bo jak widzę dużo nie do końca jestem poinformowany.
greg2505 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nowe żarówki ksenonowe xenony żarniki D1S PROMOCJA (2884786027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brałem od niego polecam moje już prawie 2 lata świecą bez problemów
kqba Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja kupklem takie zwykle za 65zl szt. na allegro i swieca tak samo jak poprzednie Philipsy. Lepiej zainwestować w regenerację odblysnikow. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi