rav85 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Witam, mam oryginalny alarm audi i przy kluczykach kartę zabezpieczająca bez której nie odpalę auta, ponieważ zaczęła mi się przecierać na oczku chciałbym kupić nowa obudowę na allegro bądź w serwisie orientuje się ktoś jaki numer części ona posiada?
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 A gdzie ta karte wkładasz ? Jak to jest ORI to powinienes odczytac numer katalogowy . Szczerze to sie nie spotkałem z tym w B6
rav85 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 nigdzie muszę mieć ja przy sobie , w innym wypadku auto nie odpala po przekręceniu kluczyków
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 watpie czy to jest ORI w ETCE nic nie ma
krzysiekml Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 jakaś bezobsługowa blokada zapłonu :eusathink:z alledrogo? bynajmniej wcześniej coś podobnego spotkałem
Onkel Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja mam ori alarm ale żadnej przywieszki nie posiadam Wysłane z mojego HTC WILDFIRE S
rav85 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 to jest oryginalny alarm + zabezpieczenie antykradzieżowe DOG-BLOCK E można było go zakupić przy kupnie auta w salonie jako opcja dodatkowa, kartę obudowę już zakupiłem u producenta koszt 15zl + koszt wysylki dla potomnych jeżeli ktoś by miał taki problem to wystarczy napisać maila na stronie Autoalarmy i Systemy Monitoringu gps
Rekomendowane odpowiedzi