ulasiuk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Mam problem z Centralnym zamkiem w moim aucie. Dzisiejszy delikatny mróz odrazu dał mi sie odczuc . Konkretnie , otwierajc samochod z pilota nie otwieraja mi sie drzwi kierowcy i pasazera z przodu . gdy zdjałem tapicerke z drzwi kierowcy ujrzałem ...a własciwie nic nie ujrzałem . pomyslałem ze to moze byc spowodowane jakas wilgocią w tym mechanizmie zamykajacym auto . postanowiłem wstrzyknac tam cos aby ewentulanie go rozmrozic . Po chwili podjałem kolejną próbe otworzenia drzwi niestety teraz razem z drzwiami tylnymi i bagaznikem opadała takze szyba kierowcy . Czym to moze byc spowodowane ?? i jak usunąc usterke ??
waldekpsk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 dziwne, pierwsze raz słysze o takim czymś, może jakieś zwarcie czy cuś
ulasiuk Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 i co nikt nie wie o co z tym chodzi ??
ulasiuk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 latem wszystko działało bez zarzutu ale teraz gdy przyszły mrozy wejscie do samochodu stało sie problemem
płotek85 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 ja bym sprawdził całą instalację, zaczynając od pompki łącznie z jej rozebraniem i sprawdzeniem wszystkich połączeń, kończąc na poszczególnych wyłącznikach i wtyczkach. Trochę roboty, ale warto. Osobiście miałem taki problem w pompce, nie wiem skąd znalazł się kawałem opiłka metalu na ścieżkach i robiło mi zwarcie, nie mogłem się dostać do samochody:wallbash: i musiała jechać po klucz 100km. I jeszcze ułamany jeden z pinów w wyłączniku od kierowcy i się nie otwierały. Więc sprawdź wszystko, może gdzieś wodę masz??
krupskim Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Naj prościej i najszybciej jest podstawić drugą pompkę. Podejrzewam że w twojej " umiera " elektronika - steruje zmykaniem i szybami. podaj jaki masz nr pompki , może ktoś w okolicy takową ma u siebie to na chwile wsadzisz i sprawdzisz efekt.
Rekomendowane odpowiedzi