Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nawigacja audi b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów czy ktoś posiada płytkę z mapa albo coś żeby ją uruchomić i jakąś instrukcje obskugi

Opublikowano

może napisz jaka to nawigacja? bo w B6 są 3 różne modele nawigacji..

Opublikowano
  • Autor

Co dokładnie podać gdzie sprawdzić

Opublikowano
Co dokładnie podać gdzie sprawdzić

Najlepiej to daj fotkę :wink: NAVI jest ORI z 2001 roku ?

Opublikowano
  • Autor

tak orginal wyswietla mi na tym fisie miedzy zegarami pokretla do ust nawi mam przy recznym jutro dodam fotke

Opublikowano

Bns4 mapa dx Polska-Czechy na chomiku masz 2012/2013. Jak sciagniesz to przeczytaj instrukcje jak nagrać płytę bo przy tym zaczynają się schody. Ale idzie ogarnąć tamta

Opublikowano
  • Autor

kolego podeslal bys link bo tu mi kilka wyskoczylo i nie wiem ktora sciagac z gory dzieki

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

TeleAtlas Poland Czech 2011 2012 DX.7z - auto mapy - michal.tomczak1 - Chomikuj.pl czy to ten link??

---------- Post dopisany 07-12-2012 at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany 06-12-2012 at 20:59 ----------

moze ktos wie jak to wypalic aby dzialalo?? bo ja nie daje rady

Opublikowano

najlepiej CloneCD z profilem do nagrywania płyt travelpilot. Prędkość zapisu najmniejsza z możliwych.

Opublikowano

Też się bawiłem w nagrywanie map do takiej navi (2011/2012) i dopiero za którymś tam razem udało się nagrać tak żeby to zadziałało. Strasznie kapryśny ten CD z Navi.

Opublikowano
  • Autor

a moglby ktos mi to krok po kroku napisac bo tam w instrukcji trzeba jakies rozszezenie dodac gdzies tylko ja tam nie mam z tego linka co wczesniej dalem sciagnelem i tam jest info jak nagrac moze mi ktos to jakos jasniej przedstawi z gory dzieki i sory ze zawracam d.. takim czyms jeszcze mam pyt odnosnie wyswietlania komunikatow na kompie tz jak przelaczam guzikiem to mam jakies spalanie na 100km jakis czas i tp moze ma ktos obrazkowa inst co za co odpowiada

Opublikowano
kolego podeslal bys link bo tu mi kilka wyskoczylo i nie wiem ktora sciagac z gory dzieki

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

TeleAtlas Poland Czech 2011 2012 DX.7z - auto mapy - michal.tomczak1 - Chomikuj.pl czy to ten link??

---------- Post dopisany 07-12-2012 at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany 06-12-2012 at 20:59 ----------

moze ktos wie jak to wypalic aby dzialalo?? bo ja nie daje rady

to co podałeś to stara mapa, najnowszą masz TUTAJ

można testować, po decyzji... zakup oryginału... polecam:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

okazalo sie ze mam w zmieniarce plytke z niemiecka mapa ale tez sie nie odpala jak wciskam start to pisze off map plytke wypalalem i nie trybi

Opublikowano
okazalo sie ze mam w zmieniarce plytke z niemiecka mapa ale tez sie nie odpala jak wciskam start to pisze off map plytke wypalalem i nie trybi

a Ty przypadkiem nie masz napędu do navi w bagażniku po lewej stronie???

Opublikowano
  • Autor

dokladnie po lewej stronie

Opublikowano

koledzy mógł by ktoś wrzucić na chomika mapę PL-CZ 12-13 do BNS 4.2 (navi w fisie)? bo z tych beznadziejnych hostów nie mogę nic pobrać:/

byłbym bardzo wdzięczny,

Opublikowano
dokladnie po lewej stronie

to co robiła płyta z mapami w zmieniarce, ja mam osobno zmieniarkę i osobno napęd baupunkta do navi, chodzi mi o to czy korzystasz z właściwego napędu do navi

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

koledzy mógł by ktoś wrzucić na chomika mapę PL-CZ 12-13 do BNS 4.2 (navi w fisie)? bo z tych beznadziejnych hostów nie mogę nic pobrać:/

byłbym bardzo wdzięczny,

wysłąłem ci na PW

Opublikowano

vartman3

kolego przecież to normalne że z niemieckiej mapy nic nie będzie, pewnie masz informacje że jesteś poza mapą i dlatego nic nie działa. Musisz mieć mapę PL i wtedy będzie ok.

A tak woli ścisłości to w bagażniku nie ma zmieniarki tylko zwykły napęd Audi Navigation. Wiem bo też mam i działa :banan:

Opublikowano
vartman3 kolego przecież to normalne że z niemieckiej mapy nic nie będzie, pewnie masz informacje że jesteś poza mapą i dlatego nic nie działa. Musisz mieć mapę PL i wtedy będzie ok.

z niemieckiej mapy bedzie tyle, że dowie się, czy navi jest sprawna i działa, bo jeśli napisze, że nie ten obszar, to chociażby będzie wiedział, że operuje własciwym napędem do navi

to w bagażniku nie ma zmieniarki tylko zwykły napęd Audi Navigation. Wiem bo też mam i działa

no jeśli sobie wsadził zmieniare do bagażnika, to co? A cały problem polega na tym, co robiła mapa germańska w zmieniarce:decayed:

A tak woli ścisłości
podaje Ci linka, tak dla poprawności, nie złośliwości!!:wink:Poradnia jzykowa
Opublikowano
  • Autor

to ma moze ktos taka mape pl i instrukcje jak ja wypalic bo mialem link z mapa do chomika i wypalilem i nie dziala nic pozdro

Opublikowano

opisz dokładnie, co robisz (jak uruchamiasz nawigację) tzn. gdzie wkładasz płytę, np. tą niemiecką i co robisz by tą płytę widział, z twoich poprzednich postów można się spodziewać, że twój kłopot jest w obsłudze, już w pierwszym poście piszesz że nie umiesz uruchomić, aaa i napisz jaka jest zawartość folderu z mapami nazwy plików i wielkość

pytam poważnie