Manianowiec Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Siemka. Podłącze się kolego plastidipem co malowałeś sciągałeś chromy z auta bo grill mam ogarnięty a chce jeszcze te paski po bokach (sedan)
black4 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witajcie, Można też listwy dipem zrobić: Pozdrawiam
Kshyhu87 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Z 5 sezonów przelatalem z ramkami psiknietymi dipem. Praktycznie co roku musialem odswiezac bo odlazilo po zimie. Dobrze przygotowywalem powierzchnie... w tym roku zmienilem ramki na ori czarne i spokój... Za wymiane szyb karoseryjnych zapłaciłem 60zł. Nity mozna kupić w sklepie na wagę. Ja mialem wymiar 3x8. Dobrze zabrac ze sobą nitownice do szklarza i tam montowac ramki.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dnia 20.06.2017 o 16:51, black4 napisał: Witajcie, Można też listwy dipem zrobić: Pozdrawiam Byle nikt nie robił jak na tym filmie - szprejami przy otwartych drzwiach i całym lakierze na wierzchu
Rekomendowane odpowiedzi