domestos Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 czym się charakteryzuje zepsute DV? chodzi mi o jazdę? Jakie objawy? Nie chodzi mi o dźwięk bo stare zepsute wymieniłem na niklowany zamiennik . Ale niepokoi mnie jeszcze, że przy odpuszczeniu gazu wskazówka obrotów idzie jeszcze lekko do góry czy to może mieć coś wspólnego z DV?
Łukasz13 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Najlepiej zrobic loga z kanału 115 butujesz silnik np. na 4 tyś i puszczasz gaz, wtedy bedzie widac czy dv otwiera sie i upuszcza cisnienie.
Onkel Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tylko czasem teraz na oblodzonej drodze nie rob;) Wysyłane z mojego HTC Wildfire S
domestos Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 spoko a bez loga sie nie da bo mam taki objaw ze dodaje gazu i jak puszczam to wskazówka jeszcze na moment do góry idzie
soul87 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 tez tak mam i z checia sie dowiem dlaczego bledow w VAGu brak
Rekomendowane odpowiedzi