darko Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Po założeniu sprężyn HR-30mm utwardzonych był jako taki komfort dla Mnie w sam raz.Teraz jak przyszły mrozy auto zrobiło się dosyć twarde czy to jest norma w zimie.
polny Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jasne że tak , wszystkie gumowe elementy są dużo twardsze jak i zmarznięte amorki na początku troszkę inaczej pracują.
bartosz85 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak ostanio było -15 stopni to moje jak pinpong smigalo na zawieszeniu KW...ale jak się później coś rozgrzało auto to juz praktczynie norma :] jak wczesniej. Wiec nie ma co panikować tylko śmigac.
majkel1993 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 nawet na ori zawieszeniu wyczułem ,że jest twardziej przy -10;P
polny Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Od - 20 C można powiedzieć że znikają luzy w zawieszeniu hehe
kicker Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja bym powiedział że wtedy auto robi się jak NOWE Zero luzów w zawieszeniu, nic nie skrzypi w środku, ogólnie jakoś tak cicho w środku gorzej na wiosnę...
Polko_V Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 tak oczywiście jest sztywniejsze jak w pisali:decayed:, tylko jedno małe ale...łatwiejsze do ukręcenia są tuleje gumowo-metalowe jak wpadniesz w wiekszą dziurę bo to wszystko zmarznięte i o wiele mniej elastyczne, tak samo np.wewnątrz ryzykowne jest ściąganie jakiegoś zimnego plastyka z zatrzaskami:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi