bartosz85 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Siemano Sluchacje bo mam dylemat co robic z rantami , powykręcalem śróbki z każdego koła i teraz chce rozkleić ranty i za ciula nie chce zejsć . Znacie jakieś sposoby ciekawe na to ewntualnie później sklejenie ich?? Z góry dzieki za info
yaboo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 podgrzej opalarką klej łatwiej puści ...
bartosz85 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 No juz próbowalem masakra jakas chyba ze je bardziej rozgrzeje... a co do kleju to jaki klej do sklejenia tego ?? później
yaboo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 gdzies w necie znalazlem.. ''jak juz odkrecisz wszystkie śruby to drewniany klocek (klin) i młotek i ranty powinny zejsc i pamietaj nigdy nie sklejej kół na klej, tylko na sylikon bo potem jak cos bedzie trzeba zorbic to ich nie rozkrecisz ''
bartosz85 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 hmm no to lipa moze bo koles który je wczesniej malował to musial skleić bo jest czarny klej wlaniety jakis.... na silikon mi to nie wyglada.
yaboo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 to lipa, wiec drucik i wycinasz jak szybe...
bartosz85 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 No jakos je rozkleimy. Jeszcze pytanie jaki silikon do tych kół później zeby je trzymaly no i np. jak to zakladac silikon i skrecac odrazu ???? i tak pokolei kazde koło?
eldorado84 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jeżeli sylikon klejący to tylko ten do klejenia szyb. Klei nie tylko szyby, jak zaschnie można go malować (ten co miałem Wurtha można było malować) i jest dość twardy
szafa Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Eldorado to teraz doj**ałeś Ranty na klej do szyb i nigdy ich nie ściągnie:doh: Zwykły czarny sylikon starczy:wink:
bartosz85 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 No nie no klejem do szyb hehe to teraz chyba mi ktoś pokleił i walcze z tym... jak mi sie uda rozkleic to silikonem czarnym pewnie jak Szafa pisze cykne i bedzie po kłopocie.
robertjudi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zwykły silikon jakiś dobry, polecam lakme
bartosz85 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 No opalarka coś pomaga dziś z jedna walczyłem i nawet poszło jak bede mial tylko wolne zabieram się za reszte..:] i jak już koła wróca z malowania bede zakładał ranty.
Rekomendowane odpowiedzi