zizel Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 witam poszukuje numeru zestawu naprawczego do tylnych zacisków do audi a4 b5 quattro lub jakis namiar gdzie moge kupic bo u mnie w sklepie nie mogli znaleźć.
v_dawid187_v Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 8D0698671 - zestaw uszczelek 8E0698470B - zestaw osłon trzpieni prowadzacych
Dev Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 i kosztują w ...uj w ASO kupisz to samo TRW za grosze w ICars-ie oznaczenie TRW SJ1039 można zapodac tez Auto Fren-a trzpienie z osłonami tez kupisz TRW oznaczenie SP9896 jak chcesz same osłony ze smarem to tez TRW SP7250 kolejna sprawa to taka że w zestawach z ASO nie ma oringu i fartucha od strony dzwigni ręcznego
Lenio21 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 A jest jakiś bogaty zestaw do a4b5 quattro w IC? Jak już rozbiore to wolę wymienić wszystkie gumki. Ewentualnie tloczek.
arekdkw Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Odgrzewając kotleta... Jest jakiś zestaw naprawczy tylnych zacisków, żeliwnych, 38mm z dobrym o-ringiem na ośkę ręcznego? Właśnie remontuję tylne zaciski i potrzebuje cały kompletny zestaw z tłoczkiem. Myślałem o Frenkit bo z TRW nie znalazłem jakoś kompletnego zestawu z wszystkimi uszczelniaczami. Co możecie polecić?
Dev Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) 26 minut temu, arekdkw napisał: Odgrzewając kotleta... Jest jakiś zestaw naprawczy tylnych zacisków, żeliwnych, 38mm z dobrym o-ringiem na ośkę ręcznego? Właśnie remontuję tylne zaciski i potrzebuje cały kompletny zestaw z tłoczkiem. Myślałem o Frenkit bo z TRW nie znalazłem jakoś kompletnego zestawu z wszystkimi uszczelniaczami. Co możecie polecić? autofren Edytowane 4 Września 2017 przez Dev
arekdkw Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki za odpowiedź. Jakoś myślałem, że ten autofren to raczej syf jest, ale skoro go polecasz to biorę autofrena, najwyżej same osłony wezmę TRW.
Rekomendowane odpowiedzi