jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 wkurzają mnie wszywszy bo zakładają te RNS-e a ja nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 wkurzają mnie wszywszy bo zakładają te RNS-e a ja nie mam Chcesz to Ci pogonie moje a ja kupię leda:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 w międzyczasie dostałem nareszcie mały rarytasik.. emblemat 5b na gałę s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Te slo gdzie go dostałeś ja potrzebuję z 6b;) memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 zamieniłem się z kimś kto potrzebował 6b mogłeś pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jo bo ja wiedziałem żeTy chcesz się zamienić:Dale dzięki memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ano trudno a masz teraz 5b ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie no ja mam b6 ale mam w chu.. obdrapaną memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 żeby nie było że nic nie robimy.. CLH podłączone, czekamy na moduł z odpowiednią końcówką żeby latało. W międzyczasie wpadły LEDy w przeciwmgielnych, nowa dysza spryskiwaczy tył, wycieraczka na tył od Q5.. Z tym, że jest problem z demontażem starej Dzięki wielkie dla Bart-Sa za montaż CLH oraz rezystorki do LEDów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Slo czyli wrzucasz ledy podpinasz te rezystorki i śmiga wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 tak, powinno być wszystko ok, bez błędów na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Slo czyli wrzucasz ledy podpinasz te rezystorki i śmiga wszystko? Podłączasz ten zestaw równolegle - metodą bezinwazyjną (w każdej chwili można ten układ zdemontować) i śmiga bez problemu. U mnie pracowało to bez zarzutu przez ponad 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2926739180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłem taki komplecik na h11, zobaczymy czy będzie śmigać.. Reszta rezystorów pójdzie na postojówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ty a to się podłącza tak jak widać te kable i wtyczki czy coś jeszcze się reza:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 to co linka dałem jest plug&play, nic nie trzeba ciąć ani rezać. Wersja dla leniwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 to co linka dałem jest plug&play, nic nie trzeba ciąć ani rezać. Wersja dla leniwych Czyli te kostki będą pasowały, wszystko P&P mówisz:naughty:---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Zapodaj jeszcze jakie ledy mogą pójść w halogeny:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 tak, jak przyjdą we wtorek/środa to dam fotki. Kupiłem też nowe halogeny bo stare były w opłakanym stanie, a Ty kupiłeś też te ledy h11 ? edit, ja kupiłem te H11 27 LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE DZIENNA BMW (2803631227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Ten sam sprzedawca co rezystorów REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2926739180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No właśnie się przymierzam i dzięki Tobie zaraz będę zamawiał no u mnie też jeden halogen jest do wymiany więc muszę ogarnąć temat...daj znać jakie ledy kupiłeś ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- No ale te ledy do Bmw są będą u nas pasowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 wrzuciłem już linka w poście wyżej, Ale aukcja się skończyła, ale koleś pełno tego ma. Fajny mod, jutro ogarniamy z Bart-S'em CLH do tego więc ładnie będzie świecić przy otwieraniu i zamykaniu klekota tak, to jest jeden pies. Sprzedawca wystawia te same ledy pod inną nazwą żeby ludzie kupowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Acha czyli normalnie podejdą w nasze halogeny:naughty: no to git będę zamawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi