Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Czarnuch by SLO -> kilka słów na koniec :)

slo

Rekomendowane odpowiedzi

w międzyczasie dostałem nareszcie mały rarytasik.. emblemat 5b na gałę s-line :)

1Hiqc.jpg

żeby nie było że nic nie robimy.. CLH podłączone, czekamy na moduł z odpowiednią końcówką żeby latało.

W międzyczasie wpadły LEDy w przeciwmgielnych, nowa dysza spryskiwaczy tył, wycieraczka na tył od Q5.. Z tym, że jest problem z demontażem starej ;)

Dzięki wielkie dla Bart-Sa za montaż CLH oraz rezystorki do LEDów..

N916V.jpg

HRJKd.jpg

Slo czyli wrzucasz ledy podpinasz te rezystorki i śmiga wszystko?

Podłączasz ten zestaw równolegle - metodą bezinwazyjną (w każdej chwili można ten układ zdemontować) i śmiga bez problemu. U mnie pracowało to bez zarzutu przez ponad 2 lata.

REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2926739180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kupiłem taki komplecik na h11, zobaczymy czy będzie śmigać..

Reszta rezystorów pójdzie na postojówki

to co linka dałem jest plug&play, nic nie trzeba ciąć ani rezać. Wersja dla leniwych :)

to co linka dałem jest plug&play, nic nie trzeba ciąć ani rezać. Wersja dla leniwych :)
Czyli te kostki będą pasowały, wszystko P&P mówisz:naughty:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

Zapodaj jeszcze jakie ledy mogą pójść w halogeny:naughty:

tak, jak przyjdą we wtorek/środa to dam fotki. Kupiłem też nowe halogeny bo stare były w opłakanym stanie,

a Ty kupiłeś też te ledy h11 ?

edit,

ja kupiłem te H11 27 LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE DZIENNA BMW (2803631227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .

Ten sam sprzedawca co rezystorów REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2926739180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No właśnie się przymierzam i dzięki Tobie zaraz będę zamawiał:wink: no u mnie też jeden halogen jest do wymiany więc muszę ogarnąć temat...daj znać jakie ledy kupiłeś:naughty:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

No ale te ledy do Bmw są będą u nas pasowały?

wrzuciłem już linka w poście wyżej, Ale aukcja się skończyła, ale koleś pełno tego ma. Fajny mod, jutro ogarniamy z Bart-S'em CLH do tego więc ładnie będzie świecić przy otwieraniu i zamykaniu klekota :)

tak, to jest jeden pies. Sprzedawca wystawia te same ledy pod inną nazwą żeby ludzie kupowali :)