banito24 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam!!! mam nowe klocki i tarcze z tyłu i z przodu ale i tak auto ma słabe hamulce -nie przeszło przeglądu ręczny niedawno miałem dobry ale i tego juz zabrakło ,prawie juz nie łapie POMOCY!!!
bojan167 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam!!!mam nowe klocki i tarcze z tyłu i z przodu ale i tak auto ma słabe hamulce -nie przeszło przeglądu ręczny niedawno miałem dobry ale i tego juz zabrakło ,prawie juz nie łapie POMOCY!!! Weź popraw tytuł
paulooo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 właśnie, popraw tytuł bo przeraża. odnośnie słabych hamulców to skoro masz nowe tarcze i klocki to być może masz zapieczone zaciski, ja tak bynajmniej miałem na tylnych kołach, a ręczny to zobacz czy linka nie nadaje się do wymiany. Jeżeli będziesz też rozbierał tylne zaciski to weź pod uwagę, że po rozebraniu zacisku to wałek który wychodzi z niego do ręcznego może być tak skorodowany że już go nie uszczelnisz. ja tak właśnie miałem.
GregorX Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czy Ty w ogóle odpowietrzyłeś układ hamulcowy:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi