tw182 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Hej, znalazłem coś takiego: Audi A4 00-07 włącznik przełącznik świateł NOWY (2823695043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Musiały pojawić się całkiem niedawno, może ktoś zakupił i podzieliłby się z nami swoimi spostrzeżeniami, jak się spisuje i jakiej jest jakości?
pakotomasz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 W ostatnim poście (#322) w tym linku jest coś na ten temat: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-regeneracja-wlacznika-swiatel-135050/index13.html
jacek28 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 całkiem fajna cena jak za włacznik,ja mam regenerowany ale nad tym bym sie nie zastanawiał,do tej pory uzywane chodzily po ok 200zł
darkle Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Za tą kasę jak tylko pasuje to nie ma konkurencji. W tym przypadku ori to takie badziewie że jak tylko mi się wytrze zakładam chińszczyzne. Na razie przyzwyczaiłem się że należy go delikatnie przekręcać w dwóch paluszkach i uważać aby przypadkiem nie drapnąć pazurkiem:decayed:
dmx360 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kupilem,pasuje idealnie,rowno ladnie swieci i nie widac roznicy zadnej po miedzy orginalem.
Artur82 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kupilem,pasuje idealnie,rowno ladnie swieci i nie widac roznicy zadnej po miedzy orginalem. potwierdza jeszcze ktoś ??
tomekhxc Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 pisz do piterdzg on ma szablony i sam sbie wyregenerujesz chyba ze nie chcesz to kupuj:wink:
JanWstydliwy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam ! A ja polecam moduł który zakończy Wasze problemy. Moduł który automatycznie , tak jak w innych ałdicach z czujnikiem dzień/noc sam przełączy Wam światełka dzienne na mijania. moduł kontroli świateł dziennych
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jan - ale co to ma do zawartego w tym wątku pytania ?
darkle Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Pewnie jak nie będziemy dotykać wyłącznika to się nie wytrze:decayed:
Dranek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Myślę, że dopiero za kilka miesięcy użytkowania takiego włącznika będzie można coś o nim powiedzieć. Jak jest nowy to wiadomo, że ładnie wygląda, ale po kilku miesiącach może wyglądać gorzej niż nasz stary oryginalny ....
darkle Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jeśli jest wykonany w taki sposób jak w innych autach z czarnego plastiku bez malowania go jakąś ścierającą farbką to nic mu się nie stanie
Ralph53 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Szybka opinia włącznika z allegro: Do ideału mu daleko ... + świeci ok - przekręca się dużo ciężej niż oryginał - powłoka jest gumowana, włącznik jest nowy (na taki nie wygląda), w niektórych miejscach już ma drobne uszkodzenia (jak powiększycie zdjęcie z allegro to też widać dużo białych kropek) Jaka kasa taka jakość, cudów nie ma. Wzrokowo lepsze to niż obdarty oryginalny włącznik. Za taką kasę, lepiej zregenerować stary. Wyjdzie taniej i przyjemniej przy włączaniu świateł.
tw182 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 daj znać kolego za jakiś czas jak sie spisuje:) Ja regenerowałem, tylko dostałem wadliwe szablony od piterdzg, źle powycinane, 2 godziny docinałem sam te małe ikonki a później ręcznie musiałem ustawiac na włączniku, kupilem również klimatronik i boję się robić bo szkoda mi czasu.. a kolega zamiast zaproponowac wysyłkę kolejnego, napisał dzięki przekaże producentowi ;]
Dikson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zauwazyles ,że na zdjęciu wylacznik na pokrętle ma jakieś dziwne skazy?
Rekomendowane odpowiedzi