Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

nowy włącznik świateł, opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, znalazłem coś takiego: Audi A4 00-07 włącznik przełącznik świateł NOWY (2823695043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Musiały pojawić się całkiem niedawno, może ktoś zakupił i podzieliłby się z nami swoimi spostrzeżeniami, jak się spisuje i jakiej jest jakości?

Opublikowano

całkiem fajna cena jak za włacznik,ja mam regenerowany ale nad tym bym sie nie zastanawiał,do tej pory uzywane chodzily po ok 200zł

Opublikowano

Za tą kasę jak tylko pasuje to nie ma konkurencji. W tym przypadku ori to takie badziewie że jak tylko mi się wytrze zakładam chińszczyzne. Na razie przyzwyczaiłem się że należy go delikatnie przekręcać w dwóch paluszkach i uważać aby przypadkiem nie drapnąć pazurkiem:decayed:

Opublikowano
Kupilem,pasuje idealnie,rowno ladnie swieci i nie widac roznicy zadnej po miedzy orginalem.

potwierdza jeszcze ktoś ??

Opublikowano

pisz do piterdzg on ma szablony i sam sbie wyregenerujesz chyba ze nie chcesz to kupuj:wink:

Opublikowano

Pewnie jak nie będziemy dotykać wyłącznika to się nie wytrze:decayed:

Opublikowano

Myślę, że dopiero za kilka miesięcy użytkowania takiego włącznika będzie można coś o nim powiedzieć. Jak jest nowy to wiadomo, że ładnie wygląda, ale po kilku miesiącach może wyglądać gorzej niż nasz stary oryginalny ....

Opublikowano

Jeśli jest wykonany w taki sposób jak w innych autach z czarnego plastiku bez malowania go jakąś ścierającą farbką to nic mu się nie stanie

Opublikowano

Szybka opinia włącznika z allegro:

Do ideału mu daleko ...

+ świeci ok

- przekręca się dużo ciężej niż oryginał

- powłoka jest gumowana, włącznik jest nowy (na taki nie wygląda), w niektórych miejscach już ma drobne uszkodzenia (jak powiększycie zdjęcie z allegro to też widać dużo białych kropek)

Jaka kasa taka jakość, cudów nie ma. Wzrokowo lepsze to niż obdarty oryginalny włącznik. Za taką kasę, lepiej zregenerować stary. Wyjdzie taniej i przyjemniej przy włączaniu świateł.

Opublikowano

daj znać kolego za jakiś czas jak sie spisuje:) Ja regenerowałem, tylko dostałem wadliwe szablony od piterdzg, źle powycinane, 2 godziny docinałem sam te małe ikonki a później ręcznie musiałem ustawiac na włączniku, kupilem również klimatronik i boję się robić bo szkoda mi czasu.. a kolega zamiast zaproponowac wysyłkę kolejnego, napisał dzięki przekaże producentowi ;]

Opublikowano

Zauwazyles ,że na zdjęciu wylacznik na pokrętle ma jakieś dziwne skazy?

Opublikowano

tak, ralph o tym tez napisał