Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDH] Jaka cena za wtryski do 2.5 BDH 2004 - Prośba do sprzedających takie wynalazki..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako iż duża część z Was pracuje w jakichś hurtowniach motoryzacyjnych to mam do Was ogromną prośbę :notworthy:

Potrzebuję dobrą cenę na wtryski do 2.5 BDH

a oto numery :

059130201G

059130202G - sterujący

Byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc :th:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2008, 23:26 _________________________________________________Panowie , nikt nic nie wie? ;(

Opublikowano

Oprocz Waszego sokola to ja nie kojarze nikogo majacego dostep do takich gratow :)

Tak jak Ci pisalem na gadulcu - szukaj na allegro gosci handlujacych silnikami i dzwon do nich.

Bardzo czesto ludzie wrzucaja na aukcje tylko niewielka czesc tego, co maja do sprzedania.

Ja w ten sposob znalazlem pare rzeczy (ale nie mechanicznych).

Opublikowano

Trzeniu, mój znajomek kupował wtryski w Niemczech (co prawda do Mondka) i wyszło go to jakoś 50% taniej niż w Polsce. Jutro postaram się wywiedzieć gdzie.

Najpóźniej będziesz miał info w poniedziałek

Opublikowano

Pre , Fly dzięki za pomoc i sugestie :notworthy: :th:

Jednak na ludzi tutaj to można liczyć , cały czas w uzyskaniu zajebistej ceny pomagają mi Sokolnh , tomeks32 , raggaman - czekam na ceny po rabatach :rolleyes:

Dzięki w/w za chęć pomocy i nie olanie tematu :notworthy: :notworthy: :notworthy:

jak dostanę ceny to wpiszę je na forum , na pewno się komuś przydadzą w przyszłości :th:

jedna ciekawostka

różnice miedzy ASO a hurtownią sięgają nawet 500pln na sztuce :shocked: ;(

Opublikowano

wogóle to jest problem z dostępnością tych wtryskiwaczy na magazynach w Polsce

Opublikowano

Cena poszla na PW. :decayed:

Opublikowano

moje ceny też juz znasz :wink4:

Opublikowano

Panowie :notworthy:

w czwartek podejmę decyzję :notworthy:

Prącie bardzo :palacz:

Opublikowano

Panowie :notworthy:

w czwartek podejmę decyzję :notworthy:

Prącie bardzo :palacz:

czekam na info i działamy :kox:

jeszcze raz :notworthy:

Opublikowano

Ponawiam pytanie.Jakie to sa koszta??[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 10:45_________________________________________________http://allegro.pl/wtryskiwacz-wtrysk-audi-2-5tdi-059130201g-i1189466894.html

Znalazlem za 250zl niby nowe.Cos podejrzana ta cena

Opublikowano

Bieniek, zanim wydasz gruba kase... sprawdz je w serwisie Boscha :cool1:

Opublikowano

1400 I 2000 -20 % oryginał

Opublikowano

No tak,ale jak za okolo 250-300 mozna miec nowy,to po co wydawca kase na serwis,ktory mi powie,ze musze wymienic koncowke lub caly wtrysk[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 12:17_________________________________________________Fly,co do programy to idzie do zbicia lub poprawy...[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 12:17_________________________________________________Tak btw,to niech zielony przeniesie temat do odpowiedniego dzialu.

Opublikowano

No program w Twoim aucie to istny majstersztyk :kox:

Opublikowano

No tak,ale jak za okolo 250-300 mozna miec nowy,to po co wydawca kase na serwis,ktory mi powie,ze musze wymienic koncowke lub caly wtrysk

Masz 100% pewność, że przyczyną są wtryskiwacze? Na jakiej podstawie przekonanie opierasz?

Opublikowano

Korekcje.

Opublikowano

Korekcje.

kiepski pomysł by wymieniać wtryskiwacze na podstawie korekcji. korekcje nie oznaczają stanu zużycia wtryskiwaczy, a jedynie różnice w pracy cylindrów względem siebie.

jeżeli są one niepoprawne [a przy okazji silnik zaczyna inaczej pracować], to najpierw powinieneś sprawdzić wtryskiwacze na stole probierczym [EPS 200] i przy okazji zmierzyć kompresję.

wymiana w ciemno może nie przynieść żadnej poprawy.