johnya4 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam! Mam problem ze ściągnieciem haka . Audi A4-b6 rok 2002. Każdy mechanik odsyła mnie z tym problemem do domu. Mam kluczyk i nie mam pojęcia jak z niego skorzystać. Można przekręcic w obie strony ale zdjąć się nie da. Wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
bojan167 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam! Mam problem ze ściągnieciem haka . Audi A4-b6 rok 2002. Każdy mechanik odsyła mnie z tym problemem do domu. Mam kluczyk i nie mam pojęcia jak z niego skorzystać. Można przekręcic w obie strony ale zdjąć się nie da. Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? U mnie w b7 Hak adaco mam tak:Wkładam kluczyk,przekręcam kluczyk.Wyciągam(odciągam)pokrętło od kuli,przekręcam całym pokrętłem,kula wychodzi:decayed:jakoś tak:wink:
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Primo : zmien mechanikow matko jedyna!! A bron boze cokolwiek u nich wymieniac! Sedundo : Jak przekrecisz kluczyk to pokretlo ( rozumiem ze hak westfalia ) wysun , wyjmij , odciagnij jak tam uwazasz od niego na zewnatrz ( w tym prypadku na prawo ) i dopiero krec . Dziekuje dobranoc adres do wysylki piwa na pw
Rekomendowane odpowiedzi