Gość janko Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Potrzebuje pomocy nie wiem jak wygladaja plastiki w wnece kola zapasowego w audi a4 avant 2004 prosze p pomoc kupilem takie pol roku temu i nie wiem czy czegos nie brakuje pozdrawiam
Hugo Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zrób fote to Ci powiem czy masz wszystko
insula Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 u mnie jak kupiłem auto też brak było zapasu ale za to był kompresor na zapalniczke , środek w sprayu do koła,podnośnik itd. i koniec, na drogach na zachodzie mało kto kiedy łapie kapcia więc wożenie cieżkiego koła zapasowego jest zbędne.
Hugo Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 u mnie jak kupiłem auto też brak było zapasu ale za to był kompresor na zapalniczke , środek w sprayu do koła,podnośnik itd. i koniec, na drogach na zachodzie mało kto kiedy łapie kapcia więc wożenie cieżkiego koła zapasowego jest zbędne. To nie chodzi o to czy na zachodzie łapią mniej kapci tylko co kupujący sobie zażyczył.Czy pełnowymiarowe koło zapasowe czy zestaw naprawczy
ZIOOLKO Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 We wnęce koła musisz mieć koło a w nim piankową wkładke na narzedzia. Wkładka taką mam kupioną nówke nie śmiganą z aso. Miałem założyć u siebie ale odpuściłem gdyż: wersja z kołem pełnowymiarowym ma inną: - klape przykręcaną na wnęke koła - dodatkowe plastikowe walizeczki na narzędzia - inaczej zagospodarowaną podłoge bagażnika - jest goła blacha a nie plastikowy wkład/wyściółka. Więc jak chcesz piankowy wkład do koła uderzaj do mnie koszt 70 zł. Szczegóły znajdziesz w etce
MAx Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zioolko a mozesz rzucic fota tegoz plastiku jak to wyglada bo ja mam na zapasie fele 15" i tylko taka dupna szpilke fi ze 8 cm ktora przytwierdza ja do wneki i jestem ciekaw jak to wyglada moze ja se to sprawie bo lewar mam zawiniety w szmate i mi lata
ZIOOLKO Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zioolko a mozesz rzucic fota tegoz plastiku jak to wyglada bo ja mam na zapasie fele 15" i tylko taka dupna szpilke fi ze 8 cm ktora przytwierdza ja do wneki i jestem ciekaw jak to wyglada moze ja se to sprawie bo lewar mam zawiniety w szmate i mi lata http://www.easy-rider.pl/audi/1.JPG http://www.easy-rider.pl/audi/2.JPG
MAx Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wielkie dzięki za fotki, mam pytnka: 1. do jakiej felgi jest to dopasowne, (ile cali )? 2. czy wystaje to ponad opne/kolo w kwesti wysikości, patrzac na lezace kolo z boku? 3. czy jesli wmontuje lpg we wneke a kolo bedzie latac w bagazniku czy ta wytloczka spelni swoja funkcje 4. czy chcesz to sprzedac, jak tak to za ile [ Dodano: 20-12-2006, 20:08 ] a i jeszcze jedno co w ta wneke wchodzi poza lewarkiem, kluczem do kol i tym wkretakiem smiesznym?
ZIOOLKO Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wielkie dzięki za fotki, mam pytnka:1. do jakiej felgi jest to dopasowne, (ile cali )? 2. czy wystaje to ponad opne/kolo w kwesti wysikości, patrzac na lezace kolo z boku? 3. czy jesli wmontuje lpg we wneke a kolo bedzie latac w bagazniku czy ta wytloczka spelni swoja funkcje 4. czy chcesz to sprzedac, jak tak to za ile [ Dodano: 20-12-2006, 20:08 ] a i jeszcze jedno co w ta wneke wchodzi poza lewarkiem, kluczem do kol i tym wkretakiem smiesznym? Ad 1, 2. Szerokość (średnica) 36 cm u góry 32 cm na dole. Jest to stożek. Wysokość 16 cm. Do jakiej felgi nie wiem. Wydaje mi się że do 16 cali wzwyż. Musisz zmierzyć sobie felge. Ad 3 . Wytłoczka będzie latać razem z kołem i narzędziami po aucie . Spełni taką funkcje że nie będą ci się klamoty o środek felgi obijać. Ad 4 . Za 70zł + koszt wysyłki (waży może z 200-300 gram)
adadur Opublikowano 21 Grudnia 2006 Opublikowano 21 Grudnia 2006 u mnie jak kupiłem auto też brak było zapasu ale za to był kompresor na zapalniczke , środek w sprayu do koła,podnośnik itd. i koniec, na drogach na zachodzie mało kto kiedy łapie kapcia więc wożenie cieżkiego koła zapasowego jest zbędne. Możęsz mi podać parametry tego kompresora? Te z marketów niech ludzie sobie darują niektóre nie potrafią napompować do 1,6atm !!! a co dopiero do 2,2-2,3. jestem ciekaw czy ta oryginalna daję radę i ile czasu jej to zabiera.
MAx Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ad 1, 2. Szerokość (średnica) 36 cm u góry 32 cm na dole. Jest to stożek. Wysokość 16 cm. Do jakiej felgi nie wiem. Wydaje mi się że do 16 cali wzwyż. Musisz zmierzyć sobie felge. Ad 3 . Wytłoczka będzie latać razem z kołem i narzędziami po aucie . Spełni taką funkcje że nie będą ci się klamoty o środek felgi obijać. Ad 4 . Za 70zł + koszt wysyłki (waży może z 200-300 gram) dzieki zmierze swoja zastanowie sie i w razie czego odezwe
Rekomendowane odpowiedzi