robertjudi Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 Małe spy foto, jak umyje i dopieszcze detale to dam lepsze fotki. Lista zmian :- gwint kw V1 inox - zderzak przedni s4- progi s4- felgi bbs Ch 8j i 9j
robertjudi Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Opublikowano 25 Marca 2017 Dużo ostatnio jeżdżę więc narazie tak zostanie. Może za jakiś czas się opuści
Maciej 6001 Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Auto eleganckie .[emoji6] Jak wrażenia po montażu KW?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
robertjudi Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 Jak będą lepsze fotki to będzie lepiej Kw same pozytywy, komfort niesamowity, sztywno, pewnie się prowadzi, polecam każdemu ten gwint.
robertjudi Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Takie fotki jeszcze znalazłem na telefonie. Brak czasu na jakieś konkretne zdjęcia. Zawartość dodana 2 minutes later Edytowane 28 Marca 2017 przez robertjudi
robertjudi Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Chciałoby się niżej ale niestety dużo teraz jeżdżę, droga do rodziców żony jest nieutwardzona, na działkę budowlaną też więc musiałem zastosować kompromis. Tymbardziej że to auto do jazdy na codzień a nie pomnik.
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To daj chociaż tył niżej bo japa lekka jest. I pomyśl o dokładce PDC w kolorze na tył. Zespawana ze zderzakiem robi robotę nawet bez czujników
robertjudi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To daj chociaż tył niżej bo japa lekka jest. I pomyśl o dokładce PDC w kolorze na tył. Zespawana ze zderzakiem robi robotę nawet bez czujników [emoji6]Musi tak byc ,czesto latam w 4 osoby. Zderzak tylni jest caly w kolorze ,w przyszłości bedzie s4 polift wiec nie ma sensu pdc spawacWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Musi tak byc ,czesto latam w 4 osoby. Zderzak tylni jest caly w kolorze ,w przyszłości bedzie s4 polift wiec nie ma sensu pdc spawacWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka A tam pitolisz, zobacz na auto fafnastego. On tez mowi ze lata w 4 osoby do roboty a beton ma na pasie transmisyjnym zrobiony a co do zderzaka to niech sie znajdzie jak najtanszy [emoji14]
robertjudi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A tam pitolisz, zobacz na auto fafnastego. On tez mowi ze lata w 4 osoby do roboty a beton ma na pasie transmisyjnym zrobiony a co do zderzaka to niech sie znajdzie jak najtanszy [emoji14] Nie chciałbyś wiedzieć mojej drogi do pracy na 15" zimowkach c**j mnie strzelał xd z resztą jak auto nie bedzie Daily to pojdzie na ziemię itp.teraz dla lansu nie mam zamiaru sie meczyc jak 2sezony temu.Nie na moje nerwyxdWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cale szczescie ja do cierpliwych naleze, bo w planie 19 i gleba a Lodz temu nie sprzyja synek 2 latka pewnie mleczaki potraci
robertjudi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cale szczescie ja do cierpliwych naleze, bo w planie 19 i gleba a Lodz temu nie sprzyja [emoji3] synek 2 latka pewnie mleczaki potraci Dlatego jak chcemy zrobic mega projekt gleba itp to musi byc to tylko auto weekendowe... lakier na aucie do codziennej jazdy to dramat..tu ktos jebnie ,to odprysk... Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wiem co masz na mysli. W paz/listop malowalem pol auta a teraz na drzwiach pasazera z przodu 3 wgniotki z utlbytkami lakieru od parkingow... jaja lub jajniki przez gardlo bym wyrywal w wkladal zamiast galek ocznych
Rekomendowane odpowiedzi