Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyceimnione Szybki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi tez mierzyli takim urządzonkiem, wyszło 33%, dowód zabrany i 200zł mandatu. Folii nawet nie myślałem żeby zrywać bo z folią mi się podoba ;) Gdyby mnie łapali co miesiąc to zrozumiałe ale odkąd jeżdzę z przyciemnionymi od grudnia zdarzyło mi się tylko raz a kontroli miałem z 4 ;) Dobra opcja jak Cie zatrzymają od razu otwierać przednie szyby do końca, przeważnie sie nie ogarniają.

Nom srodek zimy pada snieg a ja szybki na dol :decayed: nie no mozna sie jakos ratowac ale to naprawde zalerzy na kogo trafisz

Opublikowano

Jak ja miałem u siebie przyciemnione wszystkie szybki w Leonie za 500zł (to było w promocji dla forumowiczów LCT) to nie obawiałem się o żadne kontrole. Miałem znajomego, co powiedział - "w razie kontroli jak będą się czepiali szyb, to nie dyskutuj... niech zabierają dowód, a na drugi dzień podjedziesz na przegląd za 50zł i odbierzesz sobie dowód u urzędzie komunikacji", trochę zachodu, ale problem z głowy :wink:

Przez ponad 4 lata jeżdżenia z przyciemnianymi szybami po stolicy zero jakichkolwiek problemów przy jakiejkolwiek kontroli. Tak jak już wyżej zostało zaznaczone, że jak to jest zwykła kontrola drogowa i nie mają sprzętu to sobie ze zawracają tym głowy, ale też musi być jeden warunek tzn. przednie szyby przyciemnione z głową, bo jak będzie smoła i będą się rzucały w oczy to długo się nie pojeździ.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, jeździłem 3 lat ibiza ze wszystkimi szybami przyciemnionymi, tylne były całkiem czarne, przód trochę lżej i też na żadnej kontroli policjant nawet nie wspomniał o szybach. Teraz che przyciemnić sobie tylko tył na bardzo ciemno, mam sedana a4 b5 granatowy metalik z chromowanymi ramkami wokół okien, ale niestety nie widziałem jeszcze jak to będzie wyglądać w tej konfiguracji...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

70 tył

image.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobry temacik bo tez mam zamiar przyciemniac i mozna wizualnie porownac

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Warto scieme zrobic, bo wyglad zdecydowanie poprawia, sam z poczatku to uwazalem na policje itd zapalalem lampki jak mijalem ale teraz juz nawet tego nie robie. Jezdze ponad pol roku i zero problemu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przód 30 tył 50

DAN_6038.jpg

Opublikowano
:hi: też bym chciał w swojej przyciemnić, możliwie jak najlepiej ale żeby nie kazali ściągać, czy na pomorzu kogoś dobrego znacie żeby mi taka usługę zrobił??

---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

przyciemniłbym sobie z tyłu boki i tył :naughty:

Jedz do Bytowa do Auto-Hit. Pełen profesjonalizm, za sedana b6 wzięli 480zł

Też robiłem w Bytowie i jak najbardziej :thumbup1:

Ja mam zrobione 70% wszystkie szyby oprócz czołowej. Również robiłem w Bytowie u Jacka z Auto- Hit, nie jest drogo, pełen profesjonalizm, folia super się trzyma, nic się nie rysuje, a w moim poprzednim Passacie B5 wyglądała przez 5 lat jak nojka sztukencja.:kox:

---------- Post dopisany at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ----------

no dobra takie wozy są pewnie w większych miastach, zaś wątpię że każde powiedzmy miasto powiatowe ma takiego busa i mili funkcjonariusze będą się chcieli fatygować ale może się mylę, strasznie mnie to zastanawia czy ktoś już miał podobną akcję z niebieskimi

Mnie zatrzymywali za szyby i możesz być pewien, że jeśli z nimi zaczniesz dyskutować, a będą mieli (i będą tak upierdliwi) możliwość ściągnąć wóz z miernikiem to na bank potem dostaniesz mandat :decayed:.

Ja mam wszystkie oprócz czołowej ściemnione, w poprzednim aucie też tak miałem. Razem jeżdżenia ze ściemą będzie 7 lat i zatrzymali mnie może 3 razy.

Więc ja wolę nie dyskutować i robię tak: mam kupiony drugi komplet nie przyciemnionych (koszt na Allegro 25 zł szt) i jak nie dają mandatu to nie dyskutuje i mówię im żeby mi dowód zabrali bo nie chcę zdrapywać szyb. Potem przekładam szyby (ok 30 min mi to zajmuje) i robię przegląd. :decayed: Wydaje mi się że to jest tańsza opcja w porównaniu do dyskusji kończącej się mandatem (200 zł) i punktami. :decayed:

Opublikowano

nie jest drogo to u nas w okolicy cały sedan z przednimi 240-250zł i robota na prawdę profi

Opublikowano

jakby ktos byl chetny z okolic Ostroleki to moge polecic goscia ktory przyciemnia, u mnie za avanta wzial 320zl i jestem naprawde zadowolony, znajomi w.innych furach robili i tez lux

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chce sobie przyciemnić szybki w audiczce, gdzie mogę to zrobić w Lublinie, bądz okolicy. Oczywiście w przyzwoitej cenie i jakości wykonania.:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystkie szybki jednakowa folia. :tongue4::wink:

IMAG0267.jpg

Dziś niestety nie udało się podbić przeglądu u jednego diagnosty zrobił pomiar wyszło że mam 19% a powinno być 70% na przednich szybach.:-)więc pojechałem na inną i diagnosta nawet mruknął że za ciemne tylko bez problemu podbił:-D

Opublikowano

e tam jaki tam strach:grin::grin:

Opublikowano

:grin: na kozaka mowisz

Opublikowano

na kozaka dopoki mnie zatrzymaja i albo dowodzik albo odklejamy folijke;/ jak narazie jezdze i jest luzik:naughty:

Opublikowano

na kozaka dopoki mnie zatrzymaja i albo dowodzik albo odklejamy folijke;/ jak narazie jezdze i jest luzik:naughty:

Dowodzik czy zdzieranie foli to małe piwo w porównaniu do ewentualnych problemów przy stłuczce czy wypadku.

Opublikowano

No wlasnie ja zawsze tak mysle co by bylo jak ktos we mnie przypapra. No i mam przesrane :-/

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Myśle ze to kwestia policjantów na jakich sie trafi. z nie którymi sie idzie dogadać:wink: (predzej sprawdzają gumy w takich przypadkach)

Opublikowano

Kolizja nie z Twojej winy

Szyby przyciemnione

Xenon bez spryskow pkus samopoziomu

Opony sziwnego rozmiaru niz producent przewiduje.

Czarno to widze w takich przypadkach :-)

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka