CONDI Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam klubowiczów i osoby które dzielą sie swoją bogatą wiedzą
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witamy na Forum Zapraszamy na spoty do Gliwic lub Katowic ps. złe dane w profilu
ROBERT Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witaj na forum ( popraw dane - masz A4 B5 2003r. ) i *GŁOSUJ NA A4 KLUB POLSKA*
andrew01 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam wszystkich, na razie szukam wszelkiego info na temat A4 B5. Pozdrawiam Andrzej [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich- co to znaczy CG "Ciemny Garaż"?[/mod]
krzyniek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 siemka zapraszamy na spoty warszawskie
papasmerf Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam! Mój znajomy kupił piękną a4 i będę przy niej rezał, a za niedługo ja planuję zakup pięknej maszynki, gdyż się zakochałem.... :notworthy: :notworthy: Pozdrawiam Grzegorz
Rekomendowane odpowiedzi