Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 witam na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 witam na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszmroczkowski Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego zacnego autka, jakim jest audi a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoryyy71 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 :evil:Witam wszystkich posiadaczy A4 i uczestników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubol1 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Mam na imię Kuba jeżdżę Audi A4 cabrio 2006 silnik BFB 1.8T w czerwonej skurze. Moim zdaniem Audi robi najlepsze samochody i nie zamirzam zmieniać na inna markę. Pozdro dla wszystkich klubowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlopwl Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam wszystkich, jestem z małej miejscowości Lelów koło Częstochowy. Nie tak dawno Kupiłem Audi A4 1.9 tdi, więc chciałem co nieco się o moim autku dowiedzieć jak i również podzielić w tym temacie moimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam Wszystkich! Rozglądam się właśnie za Audi A4. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą znajdę swój pierwszy samochód tej marki. W którym dziale mam założyć temat pt.: "Audi A4 - pomoc w zakupie."? Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaboo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaboo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosek8 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam wszystkich klubowicz i pozdrawiam. Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minimal-x Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam Jestem z Częstochowy i właśnie zostałem zadowolonym posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI Avant Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi