poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ekipa krakowska...i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że już wkrotce będę pełnoprawnym członkiem klubu - A4 poszukiwane :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wiatam No szukać tego A4 i wpadać na spoty Warszawskie na Promenade :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witaj , zapraszamy na spociki Warszawskie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_wisniewski Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich, od paru dni jestem szczesliwym posiadaczem A4 S-line w 2,5 TDI (163 PS), niestety mam problem z akcyza mimo iz facet napisal mi na fakturze 5 tys euro, jestem ciekaw czy bede mogl ta kase odzyskac (wychodzi mi ponad 2 tys.zl) pozdrawiam wszystkich i dziekuje za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 witaj Opisz swój problem w osobnym wątku , może ktoś będzie umiał Ci pomóc :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki8 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Szczęśliwy od roku własciciel A4 1,8 z roku 1999 z Wrocka, wita klubowiczów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi