Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dotychczas jeździłem rowerem lub czymś miało 4 koła i było relatywnie tanie... Pierwsze autko Punto, ojcowska Astra... Tydzień temu szukając wozidła Żonce spodobało się czarne A4 B5 z 99 roku, a że z Żoną ciężko się dyskutuje to pozostaje mi tankować :) Na mechanice się nie znam więc w razie potrzeby liczę na wsparcie tutejszej społeczności.
Na dziś już mogę podziękować wszystkim, którzy kiedyś dopisywali się pod tematem o naprawie pompki centralnego zamka. Moja A4 posiada już pompkę z silniczkiem przeszczepionym z Golfa III :)
Mam nadzieję, że autko dam nam sporo radości. Pozdrawiam!

Opublikowano

witam wszystkich klubowiczów :hi:

Opublikowano
Cześć Panowie (i Panie? :))

Oprócz tego, że sam mam Audi A4 (i to nie jedną i to nie pierwszą :)) to z grupą VAG jestem związany od zawsze.

Doświadczenia związane z zakupem sprzed wielu lat i różne przypadki, które miałem przez ten czas okazję oglądać, popchnęły mnie do stworzenia ze znajomymi nowej inicjatywy na polskim rynku motoryzacyjnym. Za cel postawiliśmy sobie zbudowanie zaufania pomiędzy kupującymi a sprzedającymi auta używane w Polsce. Posiadamy jako pierwsi niezależną od serwisów, warsztatów, sprzedawców i stacji diagnostycznych - kompletną i opracowaną w tym celu ścieżkę umożliwiającą stacjonarne sprawdzenie auta przed zakupem. Walczymy z nielegalnymi działaniami, nie pośredniczymy w procesie sprzedaży. A co najważniejsze tworzymy darmowe materiały eksperckie i edukujemy ludzi odnośnie zakupu auta w Polsce. I formalności z tym związanych. Czyli bez wciskania i żenienia kitu pomagamy kupić używane auto (stacjonarnie, więc nie zamierzam wciskać tu nikomu swoich usług), w sposób jaki u nas jeszcze nie funkcjonuje - a działa np. w USA. Na forum chętnie pomogę (darmowo) w sprawdzeniu czy doradzeniu przy zakupie konkretnego używanego Audi A4 zanim ktoś pojedzie na darmo na oględziny.

Miło Was poznać a na koniec dodam, że nie słyszałem nigdy większego stereotypu niż ten dotyczący silników 2.5 TDI. Cała Polska go powtarza a nikt nie wie o co dokładnie chodzi :)

Opublikowano

Cześć Opole?

Opublikowano

Witam :hi:

mam nadzieję że będziemy w stanie pomoc Ci i Twojej żonie by radość z auta trwała jak najdłużej :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów ;). Od miesiaca jestem posiadaczem audi a4b6 1.9 AVF

Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam do ciebie nie daleko :D

Opublikowano

Cześć i czołem wszystkim :)

Jestem Damian i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 2.4 :)

Pozdrawiam forumowiczów :)

Edytowane przez jeery2995

Opublikowano

No cześć :siema:

Opublikowano

Bywam również w Zakopanem ;-)

Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów Audi A4 :)

Opublikowano

Witam klubowiczów. Jestem z Bytowa na pomorzu.

Opublikowano

Siemka :)

Opublikowano

Witaj :)

Opublikowano

Hej :hi:

Opublikowano

:siema: i zapraszam na Spota!

Wysłane z mojego XT1562

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy, od niedawna jeżdżę audi A4 B6 z 2003 roku :)

Opublikowano

Witam wszystkich

od kilku dni jestem szcześliwym posiadaczem a4 b6 1.8T i stąd moja obecnośc tutaj

pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam.
Stałem się posiadaczem śliczniutkiej A4 B6 1.8T BEX z 2003 roku. Jestem z okolic Ostrzeszowa (Wielkopolska).
Mam nadzieję, że będę miło spędzać tutaj czas.
Pozdrawiam i dziękuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.