Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników :) zakładam konto ,żeby powiększyć trochę wiedzę z zakresu audi , kupiłem niedawno swoją już 3cią Audyce :)

było:

1995r A4 b5 2.8 V6 + LPG 174KM

2000r A4 b5 1.9TDI 90KM

obecnie:

2002 model rocznikowy 03r A4 B6 1.8T Quattro LPG Avant :)

Moim hobby jest ekstremalna jazda (katowanie) motocyklami oraz trochę samochodami , całkiem przypadkiem kupiłem pierwsze audi mimo najszczerszych chęci naprawde ciężko ten samochód zepsuć ,wiadomo na bieżąco cały czas coś trzeba dłubać :) dlatego zostałem wierny tej marce chyba już przy 4kołach na masce zostane , od paru dni jeżdżę quattro i nigdy się nie spotkałem z taką trakcją i sposobem prowadzenia :) Pozdrawiam wszystkich Audi Maniaków :)

Opublikowano

Siema mam na imię Paweł mieszkam w uk. Śmigam Audi a4 b6 1.8T BEX sline Avant

Opublikowano

Witam mam na imię Adam i jestem z okolic Zielonej Góry. Latam A4 B5 1.9 tdi AFN.

Opublikowano

Cześć Wszystkim :)

Opublikowano

Witam , Jestem z Kielc od niedawna jestem posiadaczem Audi a 4 b5 97rok , 1,9 tdi 110 km , myślę że sporo wiedzy na temat tego samochodu uda uzyskać mi się tu na forum a isam w miarę moich możliwości postaram się podzielić swoimi spostrzeżeniami i wiedzą . Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Woj. lubelskie .

Obecnie a6 c5 - 1.8 t , 150 km i a6 c5 - 1.9 tdi , 131 km.

Noszę się z zamiarem zakupu a4 b8 - 2.0 d cr i nie wiem czy to dobry pomysł ?

Pozdro.

Kuba

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Pomimo wcześniejszego braku posiadania konta, cała moja familia może się pochwalić wielką miłością do marki Audi. Na obecną chwilę każdy, z mojej familii jeździ czymś z Ingolstadt, jak i również wszyscy użytkujemy diesli :D.

Generalnie rzecz biorąc, wczoraj zakupiłem lekko bite A4B8 i w związku z tym pojawia się kilka pytań, na które mam nadzieję że pomożecie mi odpowiedzieć.

Szerokości!
Tolek

Opublikowano

Witam.

Co prawda jeszcze nie mam audi, ale coś z bliskiej rodziny, czyli VW EOS 2.0T DSG z 2008 roku.

Mam go od kilku lat i jestem b. zadowolony, ale czas na zmianę (planuję A4 z 2013, 14) i stąd moja obecność tutaj.

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Mateusz, studiuję we Wrocławiu, forum czytam już od dłuższego czasu i w jakiś sposób ukształtowało ono moją opinie o marce Audi (często bywałem również na a6klub.pl).

Założyłem konto, ponieważ chciałbym zacząć się aktywnie udzielać, od jakiegoś czasu poszukuje też jakiegoś Audi dla siebie, jestem pewny, że znajdę tu pomoc ;)

Opublikowano

Mam na imię Kamil, mieszkam w Legionowie - woj. mazowieckie, jestem posiadaczem Audi A4 B7 1.8T 163 KM w wersji S-line ( niestety Anglik, ale przymierzam się do przekładki - auto szykuję dla żony ), mam nadzieję, że forumowiczowie tego portalu są tak samo chętni do przekazywania informacji i udzielania rad, jak to jest na forum passata, pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Paweł, mieszkam w Nowym Sączu, obecnie kulam się srebrnym AUDI TT 8J 2.0T / 240KM.

W perspektywie planowana przesiadka na S4 lub S3;)

Opublikowano

Hej :wink:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Witam,

Jestem Kuba, mieszkam w okolicach Cieszyna, w garażu mam dwie A4 b6 :) 2.5 tdi i 1.8T

Opublikowano

Witam,

Jestem Kuba, mieszkam w okolicach Cieszyna, w garażu mam dwie A4 b6 :) 2.5 tdi i 1.8T

czesc:) która się lepiej zbiera? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.