Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem Łukasz i mieszkam w Lublinie.. od prawie roku posiadam a4 b5 avant 2.8 quattro, a dziś postanowiłem dołączyć do forum :) 

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc  ja tez  dzis  dolaczylem

Opublikowano

Witam,  na imię mam Marcin Pochodzę z małopolski z okolic Trn,  pozdrowienia dla wszystkich z forum a4 :).

Opublikowano

witam  wszystkich

*Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

czesć :hi:

Opublikowano

Cześć wszystkim,  jestem na etapie poszukiwań.Mam nadzieje że niedługo dołącze do szczęśliwych posiadaczy ;)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Auidi A4 B8 Avant 2.0 Tdi (Caga) z 2010 roku. 

Pozdrawiam

Radek z Tczewa

Opublikowano

Siemanko wszystkim forumowiczom i użytkownikom 4 pierścieni mocy ;)
Jestem Michał z Wielkopolski i mam audi :D

Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witaj!

mn0mqa_th.jpg

Opublikowano

siema wszystkim 

mam na imię Dawid, od 5 lat siedzę w UK miasto na północy Northallerton (niedaleko darlington, york i leeds) 
i planuje kupić swoje pierwsze Audi :D z Vagami miałem do czynienia i z moich uwag Golf 4 to nie Vag w porównaniu z Seatem Leonem pierwszej generacji :)
mam nadzieje ze Audi będzie bliżej Leona niż Golfa jakością i radością 
w Polsce mieszkałem w Łodzi

Opublikowano

Witamy :a4fan:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Cześć

Opublikowano

Cześć :D

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów!

Mam na imię Tomek, mieszkam w Chojnie. Na początku grudnia żona kupiła sobie Audi A4 B7 z 2007 roku z przebiegiem 89500 km, skrzynia multitronic. Na początku marca samochód idzie do gazu, gdyż zakładany roczny przebieg 30000 km uczyni je tańszym w eksploatacji. Poprzedniczką obecnej była A4 B5 1,8l z 1995r. też w gazie, którą w niecałe 4 lata zrobiliśmy prawie 100000 km z jedną unieruchamiającą awarią. Samochód dostał miano pancernego ;-) Wcześniej był VW Bora 1.9 TDI który sprawiał więcej problemów (jednak drobnych) ale dawał dużo frajdy. Ja obecnie jeżdżę Jeepem Cherokee z 2004r 3,7l też w gazie i ten też daje wiele frajdy i jest miły do posłuchania. Uskuteczniam też Jeepowe forum. Potrafię nieco zrobić przy aucie sam, więc nie jestem kompletnym laikiem choć za super znawcę się nie uważam. Chcę na forum korzystać z olbrzymiej skarbnicy wiedzy praktycznej jednakże jeśli będę tylko potrafił to sam chętnie pomogę, doradzę i podpowiem. 

Tak więc witam raz jeszcze i pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich,

mieszkam na pomorzu(GTC) ,posiadam A4 B5 AHH 1999.Auto posiadam ponad 2 lata.Chciałem kupić na początku A3 ,jednak trafiło się A4 zadbane ,z prawdopodobnie realnym przebiegiem (czyt."dużo ponad powszechne 250..."),dodatkowo samochód posiadał cały pas przedni od S4 i wymienione przednie zawieszenie.Po powrocie do domu samochodem wiedziałem ,że to był dobry wybór.Czułem się w nim jak bym miał go już przynajmniej pół roku.Cieszyłem się że nie kupiłem małej A3.Teraz po dwóch latach użytkowania ,zastanawiam się nad zmianą na B6 ,ale tylko w Quattro i raczej avant.Z drugiej strony jednak moja A4 w miarę jest "wierna" ,przód S4 nadaje ładnego wyglądu,więc może skończy się na małym chipie.To tyle o mnie.Mam nadzieję że na forum znajdę dużo ciekawych treści na temat "władcy pierścieni":D. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Jestem z Jarosławia woj. Podkarpackie. Posiadam Audi a4b5 1.6 z 1995 r. Jestem wielkim fanem marki i dlatego kupiłem takie Audi. Było w opłakanym stanie ale chyba poczuła drugą młodość. Dużo wymienione/naprawione i dużo chęci na zrobienie tego autka na ideał. Pozdrawiam wszystkich ciepło i mam nadzieję, że w razie potrzeby znajdę tutaj pomocną dłoń :)

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW BARDZO SERDECZNIE :D

Opublikowano

Cześć wszystkim mam na imię Michał  z okolic tarczyna i jestem jak że bardzo szczęśliwym posiadaczem Audi a4b5 2.5 V6 150km. Pozdrawiam

Edytowane przez Miclas

Opublikowano

Witam wszystkich. Stałem się posiadaczem Audi A4 B5. Chciałbym się przywitać z wszystkimi

Opublikowano

Ma na imię Robert i pochodzę z Wisły z województwa Śląskiego,po paru latach jazdy Mercedesem powrót do Audi.Z audi jestem praktycznie związany od 20 lat,stąd powrót na stare śmieci.Pozdrowienia dla wszystkich pasjonatów Audi.:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.