Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Michał, mieszkam w Warszawie i w najbliższym czasie zamierzam kupić Audi A4 kombi i diesel. Forum czytam od dłuższego czasu.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no siema broo ;)

Opublikowano

witamy :D

Opublikowano

serwus

Opublikowano

Siemanko, nazywam się Jan, jeżdżę Audi A4B6 1.9 TDI AWX Avant. Mieszkam w Budzowie, jakieś 50km od Krakowa. Jestem młodziakiem ogarniętym pasją, mam nadzieję, że tutaj się dużo nauczę i sam będę w stanie w czymś pomóc, oraz podzielić się pasją. 

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów! :)

Opublikowano

Witam kolegę :hi:

Opublikowano

Witamy w rodzinie :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, od niedawna jestem posiadaczem a4, a już się w to autko wkrecilem :))

Opublikowano

Witam. Mam na imię Marcin i mieszkam w Radziejowicach niedaleko Grodziska Mazowieckiego.  Mam zaszczyt mieć w swoim posiadaniu od 4 lat Audi A4 B5 1.9 TDI ( AFN ) 110 KM z wirusem na 140 KM i 300 Nm :D  Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, mam na imię Rafał, pochodzę z małej miejscowości Jasło na podkarpaciu ale od ponad 2 lat przesiaduje na emigracji w Holandii. Od kilku miesiący jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 BEX w Avancie. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

cześć Polonio ;-) Napisz jak tą fotę, którą masz w avatarze zrobiłeś? (jeśli to Twoja) bo wygląda jakby auto tonęło w wielkiej dziurze na parkingu ;)

Opublikowano

Ujęcie "z kolana", kilka efektów w edytorze i jakoś tak wyszło. Auto oczywiście moje ?

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczy , po kilku latach z Renówkami , czas spełniać marzenia i tak o to od kilku dni jestem posiadaczem S4 B6 Avant =)  Pozdrówki i Wesołych świąt dla wszystkich !!

Opublikowano

Witam! 

Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich za cenne i przydatne porady oraz uwagi.

Zaglądam tu od jakiegoś czasu szczególnie dla nabycia przekonania, że samemu można wiele zrobić. 

Zdrowych i rodzinnych ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY

Leo

Opublikowano

Witajcie. Ja od dzisiaj stałem się szczęsliwym posiadaczem Audi A4B7 z 2006r z silnikiem 2.0 tdi Sline. Autko wyszukane kupione z serwisu Audi a z autentycznym przebiegiem 140000 (autko serwisowane w ASO do końca zdane w rozliczeniu za nowe A4) Mam nadzieje że trochę pojeżdzi. Przesiadłem się ze Skody Fabi 1.9 tdi. - mam nadzieje że będzie to dobra zmiana.... Pozdrawiam wszystkich z Jeleniej Góry.

Opublikowano

Witam wszystkie koleżanki i kolegów. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A6 C6 z 2010 roku. Mam nadzieję że na forum znajdę wiele cennych informacji odnoście Audi. Obecnie jeżdżę a6 ale wcześniej miałem już kilka Audiczek w tym dwie A4 i co nie co na temat tych samochodów wiem więc postaram się w miarę mojej wiedzy  odpowiadać na zadawane na forum pytania.

Życzę wszystkim Wesołych Świąt

Maciek

Opublikowano

Witam!

Stałem się w końcu szczęśliwym posiadaczem Audi A4, chciałem się zarejestrować na forum a tu zonk - profil już istnieje. Zapomniałem, że 8 lat temu jak kupowałem auto miało być Audi, zarejestrowałem się na forum a nawet przywitałem i... kupiłem VW ;-)

Błąd naprawiony, w garażu A4 B7 1.8T więc witam się jeszcze raz.

Opublikowano

Witajcie forumowicze.

Od stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 2.0 TDI 143KM więc postanowiłem się przywitać w tym zacnym gronie. Nie jest to moje pierwsze Audi.Baaardzo dawno temu posiadałem już jeden egzemplarz 80-ki 90 r.2.0 16v 136 KM i byłem z niego bardzo zadowolony więc po latach służbówek znów nadszedł czas na Audika.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano

Czołem wszystkim, tutaj Mateusz. Jestem z okolic Krakowa. Jeszcze nie mam audi ale mam w planach je kupić. Przybyłem do was żeby się nieco dowiedzieć o tym modelu B8 2010r. zalety i wady i na co uważać przy zakupie diesla 2.0.

pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam. Oto moja Aczwóreczka, 1.8 ADR 92kW Quattro

cache0.png

Edytowane przez Rafal_Klucz
Chce otrzymywać powiadomienia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.