Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Witamy serdecznie w klubie :a4fan:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, Piotr lat 30 zamieszkały Rzeszów, żonaty, dwójka dzieci, pies, mieszkanie na kredyt, praca od poniedziałku do piątku, wakacje 1 raz do roku, teściowa - typowa mamusia, sąsiedzi - typowi plotkarze.

Samochód A4 B6 2001 r. AWX 1.9 TDI 130 KM

Pozdrawiam

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Opublikowano

Witaj!

mn0mqa_th.jpg

Opublikowano

Siema i pozdrowienia dla dzieci, psa, malzonki no i tesciowej! :D:hi:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Witam serdecznie jako nowy użytkownik forum oraz nowy użytkownik Audi ;). Posiadam Audi A4 B5 Avant z 1998 roku z silnikiem benzynowym 1.6

Mieszkam w mieście Miastko koło Słupska na pomorzu. Mam nadzieję że pomożecie przy problemach jakie się pojawią przy mojej Audziuszce i wzajemnie jeśli będę potrafił ;)

Pozdrawiam Arek

Edytowane przez arkadiusz30
za mało informacji

Opublikowano

Witam.

33 lata. Córka 3 lata , syn w drodze jeszcze 1,5 miesiąca i powtórka z rozrywki ??

Edytowane przez Dzuchas

Opublikowano

Hejka! Jestem nowy na forum. tzn. nigdy nie uzytkowalem jakiegokolwiek forum wiec z gory przepraszam jak cos bedzie nie tak. Mam A4 ktora uzytkuje od 3 lat. Kupilem ja od pierwszego wlasciciela przy przebiegu 200 tys km. teraz ma 300 tysiecy. Auto jest zadbane i sprawne technicznie ale chce je doprowadzic do stanu idealnego poniewaz syn za kilka miesiecy zrobi prawo jazdy i chce mu te auto sprezentowac w stanie idealnym- a to ze mieszkam w Niemczech nie ulatwia to zadania poniewaz to co w Polsce jest mozliwe tutaj niekiedy oznacza sie jako niemozliwe nie do pomylenia itd... Dlatego prosze o wyrozumialosc.

Z zawodu nie jestem mechanikiem ale niekotre rzeczy potrafie sobie sam wymienic (proste rzeczy) . hm w sumie nic mi sie nie psulo wiec nie ewymoienialem za duzo no ok. czujnik swiatel stop wymienilem, i podswietlenie tablicy rejstracyjnej sam a tak to reszta wszystko na warszkstztacie....

20170409_154651.jpg

Opublikowano

Cześć wszystkim , mam na imię Piotrek , jestem z Wrocławia.

Jeżdżę wymarzoną Audi A4 B5 fl 1.6 z LPG z 2000 roku.

Mam nadzieję że nie raz skorzystam z waszych cennych rad i pomocy :)

Edytowane przez BlackHazelAudi

Opublikowano

Heh cześć. Witaj w Klubie. O samochodzie byś coś napisał ;)

Opublikowano

Witam, siemka, hejka. Nazywam się Michał, mieszkam w Ostrowi Mazowieckiej (między Warszawą a Białymstokiem). Mam 21 lat, pracuje jako lakiernik (dopiero się uczę, ale przygotować auto do malowania już potrafię :grin:). Posiadam Audi a4 b5 z 1996 roku, jest to moje 4 auto. Ogólnie kręci mnie stance, chce jeździć na glebie, bardzo mnie to rajcuje i ten widok wypolerowanego rantu i negatywu ahhhh :o Mechanikiem żadnym nie jestem, proste rzeczy potrafię sam zrobić. Mam nadzieję, że forum pomoże mi w ogarnięciu auta i jak najbardziej będę chciał wam je zaprezentować :) 

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów. Jestem świeżym właścicielem A4 B7 2.0 tdi 140km Sedan Multitronic ;)  A tak poza tym Mam 29 lat, pracuje na maszynach CNC ;) No i to jest moje drugie auto Audi i nie zamierzam zmieniac marki samochodu :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Siema!

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem, nazywam się Krzysztof, jestem z Nowego Sącza w województwie Małopolskim.

Posiadam audi a4 b7 1.8t w avant.

Liczę że z waszą pomocą uda mi się rozwiązać kilka problemów. 

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.

Opublikowano

Bo nie miałem do czynienia z takim napędem więc chciałem się dowiedzieć coś na ten temat.

Opublikowano

Dzień Dobry,

Dopiero bedę posiadaczem audi a4 b8 tylko poki co szukam odpowiedniej wersji. 

A tak poza tym to nazywam się Arek mieszkam we Wro i pracuje w logistyce

Opublikowano

Witam wszystkich mam na imię Krzysiek jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.8t oczywiście Quattro. Myślę ze dzięki forum mój samochodzik będzie jeszcze lepszy i piękniejszy :P

Opublikowano

Witam kolegę z Oświęcimia :)

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów, od niedawna jestem posiadaczem Audi a4 b5, 1,6 2000r, oczywiście kupiony w Niemczech od dziadka, "płakał jak sprzedawał".

Opublikowano

Cześć wszystkim też mam a4 b6 i czuje się zajebiś**e w związku z tym :D:D:D

Opublikowano

Witaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.