Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pasjonatów najlepszej marki :) Posiadam A4 B7  S-line  170 kM (marzenie to RS6 C7). Liczę na pomoc z waszej strony i niekończące się konwersację :)

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich zagorzałych fanów marki

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć, 

Mam na imię Krzysztof i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :)

Opublikowano

Witam Wszystkich .

Spoiler

Zwracam się z prośbą do użytkowników o informacją o silniku 252 KM 2.0 TFSI. Dotychczas byłem posiadaczem A4 B8 obecnie planuję zakup A6 z wymienionym silnikiem. Nie wiem czy usterki z silnika 2.0 211 KM zostały usunięte ( pobór oleju i odkładanie nagaru) ,trochę się tego boję. Proszę o przedstawienie swoich spostrzeżeń.

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę również uzupełnić profil.

Opublikowano

Witaj.

Co do przemyśleń odnośnie silnika znajdziesz do tego odpowiedni dział na forum.

Opublikowano

Witam , tak wiem długo się nie odzywałem bo auto śmiga jak ta lala już ponad 5 lat w moich rękach jednak przyszedł czas na nowszy i młodszy model. Czy ktoś powie dlaczego nie moge skorzystać z opcji sprzedaży auta na forum?

pozdrawiam

Opublikowano
5 minut temu, gorciu napisał:

Witam , tak wiem długo się nie odzywałem bo auto śmiga jak ta lala już ponad 5 lat w moich rękach jednak przyszedł czas na nowszy i młodszy model. Czy ktoś powie dlaczego nie moge skorzystać z opcji sprzedaży auta na forum?

pozdrawiam

Bo masz za mało postów.

Opublikowano
  • Autor

W regulaminie działu Sprzedam auto, wszytko masz napisane.

Opublikowano

dzieki za info

pozdrawiam

*Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Cześć

Opublikowano

original_PowitanieA4.gif

PS. Po 5 latach jak się zarejestrował dopiero przywitanie i się dziwić, że nie czyta regulaminów.

Opublikowano

Witam jestem nowy i posiadam AUDI A4 sedan 1.9 tdi 110km . Pochodzę z miejscowości Suwałki woj. podlaskie

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Hej, 

witam wszystkich maniaków i zwyczajnych użytkowników samochodów z 4kółkami. Po przygodzie z oplem, chciałbym kontynuować motoryzacyjne życie w waszej społeczności. 

Pozdrawiam Krzysztof  

Opublikowano

Witam.

Spoiler

Szykuję się do kupna a4  b7. W grę wychodzi tylko diesel, na silniki 2.0 dużo ludzi narzeka więc zastanawiam się nad 2.5 albo 2.7 (nie chce napędu quattro więc 3.0 odpada) Możecie napisać mi coś o tych silnikach który lepszy jak wygląda spalanie, jakieś wady tych silników itp.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano
  • Autor

Witam

Na początek to proponuję poczytać forum, wszystkie informacje, których szukasz, znajdziesz tam bez problemu

Opublikowano

Witam wszystkich

OD kilku dni jeździmy a4 b5 1998r Avant z motorkiem 1.8 T . Na pewno pojawi się niedługo kilka zdjęć i opis w odpowiednim dziale.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hej :)

Spoiler

Nie wiem czy był poruszany już ten temat bo jestem nowy :D Pytanie moje brzmi,  adaptował ktoś kluczyk od A6 C6 do a4 B5? Badz od jakiego kolwiek innego nowszego modelu ? Moj jeden ori sie rozlatuje i myslalem o zmianie na inny nowszy :)

Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem tu nowy. Chodź jeżdzę A4 juz 5 rok to na forum pojawiam się dopiero teraz. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc w przyszłości. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.