zuri1993 Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Siema z tej strony Michał, od dłuższego czasu obserwuje forum, aż nadszedł czas aby na poważnie dołączyć do Waszego grona ?
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
zawadzki-damian Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam wszystkich , od roku czytam te forum ,lecz dopiero teraz postanowilem sie zameldowac :) z gory przepraszam ze pisze bez polskich znakow ,niestety posiadam niemiecka klawiature ;(
wietrzyk00 Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam wszystkich...dzięki za przyjęcie do grupy ??
Mareckiii Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Cześć, od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem A4 B7 2.0TFSI quattro i napewno przyda się pomoc doświadczonych w temacie Pozdrawiam wszystkich!
Artur3377 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Jestem od nie dawna posiadaczem Audi A4B6 2.0 Auto uwiodło mnie swoją osobowością i postanowiłem o kupnie auta i tak się stało. Dziękuję za przyjęcie do grona i z góry przepraszam za głupie pytania,ale zaczyna dopiero raczkowanie z Audi Edytowane 3 Lipca 2018 przez Artur3377
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DEVONIPX Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam wszystkich. Auto przedstawiłem TU Dostałem ochrzan że się nie przywitałem więc mówię wszystkim dzień dobry ? Tomek.
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dead_beat Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Dzień dobry, właśnie czekam na swoje pierwsze w życiu Audi A4 2.0 TFSI 190km, mam nadzieję, że to był dobry wybór ;-)
arni6791 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 witam Spoiler szukam osoby która umie zakodować światła dzienne w audi a4 b7 dzięki pozdrawiam. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi