Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !!!

Ja i moje pierwsze Audi chcieliśmy się przywitać :)

Pozdrawiam

Michał

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem Kuba od 3 tygodni posiadacz a4. Jest to mine drugie Audi, wczesniej a3 również w dieselku. 

Opublikowano

Siema! Witam wszystkich! Audi a4 s line 190km 

Opublikowano

Hej, czesc, dzien dobry. Witam serdeczeni, z gory przepraszam za brak polskich znakow, w pracy tylko zagraniczna klawiatura dostepna, dlatego moze sie zdarzac ze bede musial tak pisac.

Pozdrawiam eszystkich.

Opublikowano

Siema. ;)

Opublikowano

Hey

Łukasz nowy wiadomo szczęśliwy posiadacz A4B9 2023r

Pozdrowienia 

Opublikowano

Cześć wszystkim, na forum jestem od dawna, ale po dłuższym czasie wróciłem do marki audi. Myślę, że to nie byle powrót bo wybór padł na a4 b8 z silnikiem 3.2 i napędem quattro. Z tego co wiem, nie jest to zbyt popularny samochód. Liczę jednak, że jak się o nich za dużo nie mówi to znaczy, że nic wielkiego się nie dzieje. Niedawno miało wyciągnięty silnik, zmieniony rozrząd, zlikwidowane wszelkie wycieki. Ma kilka mankamentów, typu wyrobione łączniki stabilizatora czy źle wgrany zaprogramowany popcorn, przez który występuje check, ale wolałem poprawić takie, niż szpachla albo wilgoć z powodzi, bo takich też IMG20240319060054.thumb.jpg.e023e726af2f39607b88697b21679f66.jpgdużo oglądałem ?

Opublikowano

Witam Szanowne forum. 
Z tej strony fan A4. Zaczęło się od b6 1.8t, następna była b7 2.0tfsi a teraz czas na zmianę i zawitała b9

2.0 tdi. 
pozdrawiam całe forum!!!

IMG_8685.jpeg

Edytowane przez Mariushh82
Dodanie zdjecie

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od czwartku posiadacz Audi A4 B8 2009

Opublikowano

Witam wszystkich! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 Quattro. Moja poprzedniczka niestety odeszła, ale wiadomo było, że będę miał tylko Audi ❤️ 

Ktoś coś poradzi od czego zacząć? Ja bym chciał dać polską wersję językową oraz Audi Connect 

7885ecc7-9867-4ff8-93d7-c3f2f48a9fd8.jpg

Opublikowano

Cześć,

mam na imię Karol, od kilku dni użytkuję A4 B9 Avant. Sprowadziłem auto z Niemiec z założeniem, że posłuży w rodzinie równie dzielnie jak poprzednie A4 B5.

Poprzedniczka z 1999 roku (zwana w domu "babką") przyjechała z Holandii w 2008 roku, przywieziona przez teścia. Przez wszystkie lata służyła dzielnie i obecnie ma na liczniku ponad pół miliona kilometrów. Przejdzie teraz w kolejne ręce w rodzinie ;)

Moja B9 jest z 2016 roku, wygląda i prowadzi się bardzo dobrze. Przyjechałem nią ponad 1000 km i było to bardzo przyjemne doznanie. Auto płynie po drodze pokonując kolejne kilometry. Jestem z niego bardzo zadowolony. Po świętach umówiony jestem na przegląd oraz serwis olejowy połączony z wymianą wszystkich filtrów.

Zaglądałem wcześniej na forum, ale dopiero dziś zdecydowałem się zameldować. Podziwiam za ogromną wiedzę i chęć dzielenia się nią. W miarę możliwości również postaram się coś od siebie dołożyć, nawet jeśli będzie to tylko możliwość zweryfikowania czegoś w celach porównawczych.

Pozdrawiam wszystkich

I do zobaczenia na drogach

Opublikowano

Czesc! Od 2021r posiadacz Audi A4B8 CGLC z 2013r. Jestem dosc aktywny na polskich grupach A4B8 na FB, a o tym forum dowiedzialem sie niedawno. :)
Pozdrowionka!

Opublikowano

Greetings  Karol and Bartek , welcome to the A4 club Poland , enjoy exploring the forum.

Opublikowano

Siemaneczko 

Opublikowano

Witam 

Opublikowano

Panie i Panowie...

na nadchodzące Święta,

Życzę Wam Wszystkim...

Zdrowych oraz Spokojnych Świąt Wielkanocnych...???

Opublikowano

Witajcie. Jestem użytkownikiem Audi A4b9 od dwóch tygodni ? 

20240322_153750.jpg

Opublikowano

Cześć wszystkim jestem nowy moją bryczka a4 b6 1.9 awx, nie za bardzo wiem jak dodać tu swoje pytanie odnośnie wydechu bo dodałem 5 godzin temu i zero odzewu a jak wchodzę w aktualności to ludzie dodają posty np 15 min temu i już 5 odpowiedzi jak dodać pytanie w dobrym dziale?

IMG_7639.jpeg

Opublikowano

Witam wszystkich?

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim! Witam się jako właściciel A4 B9 w kolorze Manhattan Grey :D

DSC_3337_2.jpg

Edytowane przez JacobMTB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.