maly12 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam,Wszystkich :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Gość bielun22 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
mckarmi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam wszystkich, egzamin praktyczny na prawo jazdy juz w piatek, a ja powaznie rozwazam zakup audi A4 z silnikiem benzynowym 1.8, wiec wpadlem poczytac troche opini doswiadczonych juz uzytkownikow. Mam nadzieje, ze zakup dojdzie do skutku, a wtedy zostane tutaj na dluzej [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
cezard2 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam szanowne grono !! Na początku chciałbym się przywitać ! Mam audi A4 z 2002 i bajecznie mi się go prowadzi.. Zanim zacznę przygodę z forum, przeczytam regulaminy, a później będę się do nich stosował.. A to po to, żeby wszystkich żyło się lepiej ! Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzięję na owocną współpracę
michalplock Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Na wstepie chcialem napisac że przyczytalem caly regulamin i nierozumiem dlaczego moderator usunal moj post z pytaniami ... mam nadzieje że mi odpowie na to pytanie. Ponawiam je w tym dziale bo jest to dla mnei dosyć ważny temat. [mod]Jak przeczytałeś regulamin to nie dokładnie, ponieważ jest tam napisane, że pierwsze szukamy potem się pytamy!!![/mod] witam, jak na nowego forumowicza przystało grzecznie sie przywitalem ... POZDRAWIAM I LICZE NA POMOC wink
Rekomendowane odpowiedzi