kapryk Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam Na chwile obecną przemieszczam się Fiatem Bravo. Nadszedł czas na zmianę. Jako, że w rodzinie jest już jedno Audi (A3), które sprawuje się nienagannie, wybór padł na A4 B5. Jestem na etapie szukania odpowiedniego egzemplarza. Mam nadzieje że Forum mi w tym pomoże. Pozdrawiam wszystkich
alvaro Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Siema ! Zapraszamy na Spoty regionalne !! - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8394.5430
Woyciech13 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników zarówno forum jak i samych Audi A4. W tym tygodniu stałem się właścicielem Audi A4 B5 Avant 1,8i (125 KM) ADR z 1997 roku. Kraj pochodzenia to Włochy (niestety nie Niemcy). Moim poprzednim samochodzikiem był Peugeot 306 (również kombi) z 1999 roku. Ponieważ w Peugeocie coraz więcej drobnostek zaczęło wysiadać - postanowiliśmy z żoną poszukać czegoś w lepszym stanie, z działającą klimatyzacją oraz mocniejszym silnikiem. Generalnie chodziliśmy po komisach - chcąc zostawić nasz samochód w rozliczeniu. Oglądaliśmy kilka VW Passatów B5 - wszystkie bardzo zniszczone (poszukiwania około kwoty 11 tysięcy PLN. Wsiedliśmy nawet do Laguny I - ale nie zachwycił nas w środku. W kolejnym komisie wsiedliśmy do naszej (teraz) A4 - i wysiadać nam się z niego nie chciało. Do powyższego dodam iż jestem księgowym (z zacięciem technicznym - zawód to jedno a inne hobby to inna sprawa) i nie mam prawa jazdy. Samochód prowadzi moja żona (całkiem nieźle jej to wychodzi). Brak prawa jazdy nie zmienia faktu iż kocham temat samochodów. Z poprzedniego samochodu w sumie byłem zadowolony - nigdy nie zawiódł na drodze. Audi A4 - pierwsze wrażenia bardzo pozytywne - mam nadzieję że zakup samochodu sprowadzonego z Włoch nie będzie błędem. Już widzę że bagażnik za mały (wózek spacerówka ledwo co się mieści) i brak szóstego biegu (troszkę głośno będzie powyżej 100 na godzinę). Nie zmienia to faktu że jestem nastawiony bardzo pozytywnie (czeka mnie tylko rozrząd, uruchomienie radia, naprawa centralnego + el. szyby). Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam, Woyciech13
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co wtorek o godz 19:00 w Galerii Kazimierz, parking - poziom niebieski
miki przemek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 czesc wam wszystkim mam audi a4 19tdi sport na angielika
dareka44 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam wszystkich !!! Jestem szczęśliwym posiadaczem samochodów Audi już od 12 lat . Moje poprzednie samochody : Zaczynałem od Audi 80 1,8 z 88 roku , AUDI 100 C4 2.8 91 ROK Audi 80 1,8 z 83 rok Audi A4 2.8 30 V quattro 98 rok Audi S2 2.2.T 91 rok Teraz mam A4 1.8 T 97 rok po małym tuningu optycznym.(zderzak s4 ,progi ,nakładka tył, lampy przód tył lift 99) i mega bajer - sekwencja gazik BRC
Rekomendowane odpowiedzi